Life

Secretul lui Abi Talent. Cum se menține pe primul loc în Trending

16.07.2020 | 10:21
Secretul lui Abi Talent Cum se mentine pe primul loc in Trending
Abi Talent. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Abi Talent reușește să se mențină pe prima poziție în Trending cu fiecare piesă pe care o lansează. Melodiile sale sunt apreciate de fani. Secretul succesului său este tupeul.

Abi Talent este revelația momentului. Are sute de mii de urmăritori pe Instagram, iar piesele pe care le lansează strâng mii de vizualizări. Artistul reușește să-și surprindă fanii de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Recent, el și Dorian Popa și-au unit forțele și au lansat o piesă care se anunță mare hit. În doar cinci zile, a strâns peste 5 milioane de vizualizări.

Secretul lui Abi Talent. Cum a reușit pe piața muzicală

”Totul a început acum doi ani…am scos prima mea piesă, ”Papuci Gucci”, eram mai mic, mai prost, dar așa e la oricine, la început de drum, poate dacă nu eram așa atunci, nu ajungeam unde sunt acum.

ADVERTISEMENT

Vreau doar să vă spun că am fost puternic si am avut tupeu să cred în visul meu și acum îl trăiesc la intensitate maximă. Asa trebuie să faceți și voi”, a povestit Abi Talent.

Pe numele său real, Alberto Panțic, Abi Talent a reușit, la un moment dat, chiar și un record. Într-un singur live, a adus peste 85.000 de oameni în mai puțin de 20 de minute. Are 600.000 de urmăritori pe Instagram, cu care menține o legătură apropiată. Vorvește cu ei și le răspunde la orice curiozitate.

ADVERTISEMENT

Melodia scoasă cu Dorian Popa promite mult. Cei doi artiști cu filmat primul lor videoclip, la malul mării, în compania a două domnișoare superbe. Colaborarea lor a fost anunțată de Abi, cu ceva timp în urmă, dar fără a oferi prea multe detalii despre piesă.

Cei doi artiști sunt foarte încrezători în piesa lor și spun că va rupe topurile în această vară.

ADVERTISEMENT