News

Secretul lui Dragnea și Mazăre la Penitenciarul Rahova! Ce recompense pot primi cei doi oameni politici

25.08.2019 | 18:53
Secretul lui Dragnea și Mazăre la Penitenciarul Rahova! Ce recompense pot primi cei doi oameni politici
Ce secret au Liviu Dragnea și Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova? *foto: playtech.ro

Penitenciarul Rahova a devenit un adevărat „El Dorado” al oamenilor politici cu probleme penale. În acest moment trei dintre cei mai în vogă condamnați din România își execută pedepsele în cadrul închisorii bucureștene. Este vorba despre fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre și fostul șef al Fiscului, Sorin Blejnar. Cei de la G4Media.ro au vrut să afle ce recompense au primit oamenii politici în spatele gratiilor. Cu toate acestea, cei trei nu au vrut să dea nicio informație publică, așa că jurnaliștii au rămas cu buza umflată…

Ce secrete ascund Dragnea, Mazăre și Blejnar la Penitenciarul Rahova

G4media a cerut în baza legii 544/2001 următoarele informații: ce recompense au primit în penitenciar Liviu Dragnea, Radu Mazăre și Sorin Blejnar din momentul în care au fost încarcerați, de ce au primit respectivele recompense, de căte permisii au beneficiat cei trei de când au fost încarcerați, în ce perioade au beneficiat de acele permisii, de ce au primit permisii dacă le-au primit și dacă li s-a schimbat regimul de detenție.

Secretul lui Dragnea și Mazăre în Rahova este însă bine păstrat, după ce aceștia nu și-au dat acordul și au cerut autorităților ca informațiile solicitate de jurnaliști să nu fie făcute publice.

Ce secret au Liviu Dragnea și Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova?
Ce secret au Liviu Dragnea și Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova? *foto: playtech.ro

De ce recompense ar putea beneficia deținuții de la Penitenciarul Rahova

Cu toate acestea, cei de la Penitenciarul Rahova au informat că, potrivit legii, persoanele care au o bună conduită pot beneficia de mai multe tipuri de recompense. Acestea variază de la ridicarea sancțiunilor disciplinare aplicate anterior, la suplimentarea numărului convorbirilor on-line, a drepturilor la pachete, vizite sau vizite intime. De asemenea, deținuții care au o comportare bună pot avea permisiunea de a ieși din penitenciar pentru o zi, dar nu mai mult de 15 zile pe an, sau pentru o durată de 5 zile, dar nu mai mult de 25 de zile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri