ADVERTISEMENT
Sport

Secretul lui Gigi Becali a fost dezvăluit. Cum reușește să se mențină în formă, la 63 de ani: „Inima e puternică”

Latifundiarul din Pipera și-a dezvăluit marele secret. Cum reușește să se mențină în formă, deși a împlinit 63 de ani: „Inima e puternică”.
Autor: Bogdan Solomon | 27.06.2021 | 10:37
Secretul lui Gigi Becali a fost dezvăluit. Cum reușește să se mențină în formă, la 63 de ani: „Inima e puternică”
La cei 63 de ani ai săi, latifundiarul din Pipera se simte mai tânăr ca oricând. Sursa foto: sportpictures.eu

Chiar dacă trupul îl trădează uneori, Gigi Becali se simte, la cei 63 de ani ai săi, pe care i-a împlinit recent, mai tânăr ca oricând. Secretul? O inimă puternică, „hrănită” doar cu alimente din propria ogradă.

ADVERTISEMENT

Dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc, dacă nu tai oaia sau mielul nu mănânc, mezeluri nu mănânc deloc, dimineața mănânc doar ouă de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mănânc, că au colesterolul mai mare”, a mărturisit patronul FCSB-ului.

Și pentru că o viață sănătoasă nu poate merge mână în mână cu „jigniri, răutăți, mânie”, a avut grijă să se debaraseze definitiv de „Gigi Becali de dinainte”. Ba chiar și-a pus în gând să renunțe la obiceiul de a urmări meciurile de la Palat numai în momentul în care echipa sa va evolua din nou în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a dezvăluit marele secret. Cum reușește să se mențină în formă, la 63 de ani

Inima mea are putere de tinerețe, dar dacă stau și mă concentrez la vârstă nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânără și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii.

Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, vițelul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc, dacă nu tai oaia sau mielul nu mănânc, mezeluri nu mănânc deloc, dimineața mănânc doar ouă de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar.

ADVERTISEMENT

Viața mea s-a schimbat. M-am botezat în Hristos și m-am dezbrăcat de Gigi Becali de dinainte, cu jigniri, răutăți, mânie. Încerc să mă debarasez definitiv de aceste lucruri.

În primul rând, vreau să demonstrez că totul e făcut de Domnul. Vreau să demonstrez tuturor că o echipă ca FCSB poate câștiga Liga Campionilor, cu un buget mic.

ADVERTISEMENT

Eu nici n-am mai mers la meciuri, decât foarte rar. O să mai vin la stadion doar dacă ne calificăm în grupele Champions League”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi becali, noi „săgeți” către rivala CSA Steaua: „Ne vor ruga să jucăm în Ghencea”

Chiar dacă promite să lase în urmă „jignirile și răutățile” din trecut, patronul vicecampioanei nu poate îngropa definitiv securea războiului cu rivala CSA Steaua. Ba chiar e convins că echipa sa va putea într-o bună zi să evolueze pe noul stadion din Ghencea. Și nu oricum, ci la solicitarea fermă a Ministerului Apărării Naționale.

ADVERTISEMENT

Cred că ne vor ruga ei să jucăm acolo. Sunt obligați. Ei trebuie să justifice banii. Să nu creadă cei de la CSA că vor juca acolo pe gratis. Dacă își vor schimba forma juridică, atunci trebuie să dea bani exact cum dau și eu.

Dacă știai că nu poți avea echipă, de ce ai început și ai mai băgat milioane de euro? Acolo e fotbal amator, pe uliță. Voi vă distrați pe banii statului? Ei nu pot juca cu acea marcă, ar trebui să dea bani.

ADVERTISEMENT

Dacă vor fi privatizați, vor trebui să dea bani. Pentru ce să te asociezi cu ei? Steaua lor e o stea, dar FCSB este Steaua”, a mai spus Gigi Becali, potrivit sursei citate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,75 este cota pentru „Peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1