News

Secretul lui Mihai Constantinescu și al soției sale. De ce nu au vrut cei doi să se afle de nunta lor

17.05.2019 | 10:42
Secretul lui Mihai Constantinescu si al sotiei sale De ce nu au vrut cei doi sa se afle de nunta lor
Mihai Constantinescu și soția sa, Simona Secrier

Mihai Constantinescu este unul dintre cei mai cunosscuți și îndrăgiți artiști ai scenei de muzică ușoară din România, bucurându-se de-a lungul timpului de mare succes, în special în rândul publicului feminin. Interpretul unor melodii celebre precum „Câinii vagabonzi” sau „Un zâmbet, o floare” a fost încă din tinerețe un bărbat cuceritor și extrem de curtat de reprezentantele sexului frumos.

S-a căsătorit cu Simona Secrier, în mare secret

După o viață amoroasă destul de zbuciumată, solistul de muzică ușoară a reușit să găsească fericirea în brațele unei femei cu 26 de ani mai tânără. Este vorba despre Simona Secrier, care în trecut a făcut parte din trupa Etno. Cei doi au ajuns în fața altarului în toamna lui 2017, iar ceremonia s-a desfășurat în mare secret.

Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută” , mărturisea Mihai Constantinescu, într-un interviu acordat la vremea respectivă.

Mihai Constantinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică ușoară. Sursa foto:stirileprotv.ro
Mihai Constantinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică ușoară. Sursa foto:stirileprotv.ro

Reacția soției lui Mihai Constantinescu, despre starea artistului

În urmă cu câteva zile, Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator și de atunci este internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. Recent, Simona Secrier a oferit prima reacție în legătură cu starea sa de sănătate, lămurind astfel speculațiile potrivit cărora artistul s-ar afla în moarte cerebrală.

Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea” , a declarat soția îndrăgitului solist de muzică ușoară. Familia, prietenii, dar și toți cei care îi fredonează melodiile așteaptă cu emoții și speranță ca Mihai Constantinescu să depășească această cumpănă și să revină pe scenă.

Tags: