Life

Secretul lui Ștefan de la Survivor, dezvăluit de cel mai bun prieten: ”Ar fi perfect dacă nu ar fi orgolios”

Cel mai bun prieten al lui Ștefan de la Survivor România 2021 a dezvăluit secretele Faimosului, în exclusivitate pentru FANATIK.
11.06.2021 | 13:12
Secretul lui Stefan de la Survivor dezvaluit de cel mai bun prieten Ar fi perfect daca nu ar fi orgolios
Alex, prietenul lui Stefan de la Survivor Romania, a dezvaluit secretele Faimosului Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan de la Survivor România 2021 este unul dintre cei mai puternici concurenți ai momentului, Faimosul fiind în fruntea clasamentului eficienței din echipa sa.

Când vine vorba de Ștefan de la Survivor România 2021, lucrurile nu sunt deloc simple, explică antrenorul de fitness Alex Cristi, cel mai bun amic al acestuia și cel care, joi, a făcut parte din ”arbitrii” jocului de Quiz din emisiune.

ADVERTISEMENT

Ștefan de la Survivor, un orgolios

Alex, cel mai bun prieten al lui Ștefan de la Survivor România 2021, a dezvăluit pentru FANATIK că Faimosul este un om de echipă, dar, totodată, este foarte orgolios când vine vorba de orice înfruntare.

”Ștefan este un om care a făcut performanță la toate echipele la care a fost, fie că vorbim de Steaua, fie că vorbim de Rapid. Dar este și foarte orgolios, ar fi perfect dacă nu ar fi orgolios, ca om. Nu îi place să piardă deloc, de aceea, uneori, are și acele ieșiri”, ne-a spus, în exclusivitate Alex despre Ștefan de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ne-a precizat prietenul Faimosului, Ștefan este genul de om care se consumă extraordinar de mult când nu reușește să își ridice echipa și când se pierde din cauza lui: ”Întotdeauna dă tot ce e mai bun pentru echipă, suferă când nu poate să le aducă victoria”.

De ce a plecat Ștefan de la Survivor de la FCSB și cum a ajuns la Rapid București

Plecarea de la FCSB a lui Ștefan de la Survivor România a fost una care a ridicat multe controverse, el fiind, la un moment dat, acuzat că l-ar fi imitat pe Gigi Becali în vestiar și atunci ar fi fost trimis acasă.

ADVERTISEMENT

”Ștefan știe că a greșit. Am auzit și eu că l-ar fi imitat pe Gigi Becali, în vestiar. Dar, la acea vreme, el era un copil. Și, să le spunem pe toate, se anturase cu Costea, erau tot timpul împreună, făceau lucruri…. El acum știe că a pierdut, că a fost o greșeală mare în cariera lui, dar, așa cum e el, nu regretă foarte mult, i-au apărut alte oportunități”, ne-a explicat, în exclusivitate, Alex, prietenul lui Ștefan de la Survivor.

Stefan de la Survivor Romania
Stefan de la Survivor Romania are rezultate impresionante pe trasele din Republica Dominicana Sursa foto: Facebook

Cu toate acestea, Ștefan a ajuns, după FCSB, la Rapid, echipă care, susține prietenul lui, a ajuns să fie, cu adevărat, marea lui iubire, în ciuda problemelor avute la început.

ADVERTISEMENT

”Nu a fost bine primit la Rapid. Dar și-a făcut treaba, iar cu acest lucru a impresionat. Și acum, chiar dacă a plecat de acolo, suporterii în consideră pe primul loc, iar oricând, dacă se va întoarce acolo, va fi iubit. Iar el, acum, iubește Rapidul”, a mai spus Alex, antrenorul de fitness care este cel mai apropiat prieten al lui Ștefan de la Survivor România 2021.

Ștefan s-a antrenat serios înainte de Survivor România

Alex, cel mai bun prieten al lui Ștefan de la Survivor, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că Faimosul se pregătea serios, sportiv, înainte de a ajunge la emisiunea de la Kanal D.

”Ștefan nu s-a antrenat, în special, pentru Survivor. Dar se antrena regulat, și când nu făcea pregătire cu Rapid sau alte echipe, venea la sală la modul serios. Ștefan, pentru Survivor, s-a antrenat, l-am pregătit și eu, cam o săptămână înainte. Acolo însă, pe trasee, se vede că este un sportiv de valoare, acolo a demonstrat că poate să facă orice”, ne-a spus Alex, antrenorul de fitness care este prieten cu Ștefan de ani buni.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Alex, punctele pierdute în meciul de recompensă de joi, l-au surprins și pe el. ”Ștefan are un joc de picior, deși este portar, foarte bun. Nu știu ce s-a întâmplat cu el”, a mai explicat Alex, prietenul Faimosului.

În altă oride de idei, ne-a explicat Alex, răspunsul diferit față de Ștefan, la întrebarea cu privire la lenevia Faimosului, în jocul de Quiz, a fost generat de felul în care se percep, reciproc.

”Chiar nu înțeleg de ce se consideră leneș. El, ani de zile, s-a antrenat zi de zi. Este curățenie exemplară la el în casă, locuia singur și era impecabil, nu l-am văzut niciodată să piardă vremea, să lenevească. El e genul de om care se implică și nu fuge de muncă. Nu știu la ce se gândea el când zicea că este leneș, eu nu îl văd așa, și nu o zic pentru imaginea lui”, a mai precizat Alex Cristi, antrenorul de fitness al Faimosului.

Ștefan de la Survivor, în fruntea clasamentului eficienței

Când vine vorba de clasamentul de la Survivor România, Ștefan este în fruntea clasamentului din echipa Faimoșilor, în ciuda faptului că la jocul de recompensă a pierdut puncte importante.

Astfel, conform statisticilor, Ștefan ocupă al doilea loc în clasamentul Faimoșilor și al patrulea la general – după Războinica Maria, Marius Crăciun și Elena Marin- rezultatele lui fiind de invidiat: din 66 de jocuri, a câștigat 36 și are o eficiență de 54,5%.

”Îl văd să câștige Survivor România, este genul de concurs care i se potrivește ca o mănușă, și când vine vorba de ambiție și rezistență, și când vine vorba de rezultate sportive. Nu m-ar mira să ajungă acasă cu trofeul. Oricum, îl aștept cât mai târziu și o să îi facem câteva surprize”, a mai spus, pentru FANATIK, Alex, cel mai bun prieten al lui Ștefan de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT