Life

Secretul lui Theo Rose. Cum a reușit să ia castingul pentru Clanul și ce probleme a avut în prima zi de filmare

Theo Rose a făcut dezvăluiri despre cum a ajuns să joace în Clanul. Cum s-a descurcat la casting și cu ce probleme s-a confruntat în prima zi de filmare.
17.10.2022 | 19:11
Secretul lui Theo Rose Cum a reusit sa ia castingul pentru Clanul si ce probleme a avut in prima zi de filmare
Theo Rose a spus cum a reușit să obțină rolul din Clanul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose nu a studiat actoria, deși s-a pregătit pentru admitere, dar destinul a făcut să joace în serialul Clanul, alături dintre cei mai mari actori ai timpurilor noastre. Celebra artistă a vorbit despre castingul producției de la Pro TV și cum s-a descurcat în prima zi petrecută pe platoul de filmare.

Theo Rose a dezvăluit secretul. Cum a decurs castingul pentru Clanul și cum s-a descurcat în prima zi pe platoul de filmare

Theo Rose este o artistă completă. Mai întâi a cucerit topurile muzicale din România, ca apoi talentul ei actoricesc să treacă dincolo de videoclipurile pieselor sale și sa joace în serialul Clanul, în ciuda faptului că nu a studiat actoria, deși s-a pregătit pentru admitere.

ADVERTISEMENT

În serialul de la Pro TV o interpretează pe Vera Maximilian, fiica interlopului Bebe Măcelaru’. Șef pe platourile de filmare este chiar noul său iubit, Anghel Damian, despre care artista are numai cuvinte de laudă. 

La castingul pentru Clanul s-a luptat cu alte 200 de actrițe, însă talentul său aparte, după cum îl descria regizorul, a făcut-o să fie aleasă.

ADVERTISEMENT

Totuși, Theo Rose susține că nu a avut mari emoții și că s-a bucurat de moment și de postura de posibilă actriță, fără să se gândească la altceva.

„M-am distrat în timpul castingului. Pentru mine a fost ceva extraordinar să pot juca. M-am bucurat la maximum de momentele în care eram urmărită jucând o secvență ca posibilă actriță.

ADVERTISEMENT

Faptul că eu am fost ocupanta rolului, m-a făcut să înțeleg ce resposabilitate am în continuare. Drept urmare, am muncit mult și am mers mereu pregătită, pentru a nu provoca nimănui un regret în legătură cu faptul că eu am fost alegerea pentru rolul Verei”, a declarat Theo Rose într-un interviu oferit pentru Libertatea.ro. 

Prima zi de filmare a fost una plină de emoții pentru Theo Rose

Chiar dacă s-a bucurat să primească rolul, prima zi de filmare nu a fost atât de ușoară pentru Theo Rose. Din cauza emoțiilor, filmând pentru prima oară cu Șerban Pavlu, a spus atât de repede textul încât nu s-au înțeles cuvintele rostite.

ADVERTISEMENT

„În prima zi de filmare am avut emoții mari. Știam textul dumnezeiește, jucam cu Șerban Pavlu pe care îl admir și luam pentru prima dată contact cu o echipă de filmare, adică zeci de oameni în spatele camerelor.

La prima dublă nu s-a înțeles nimic din ce am spus pentru că am turuit efectiv. Spre final, m-am mai relaxat și a ieșit o secvență cinstită, dar mi-o voi aminti mereu”, a adăugat Theo Rose.

ADVERTISEMENT