Life

Secretul Mariei Dragomiroiu. Cântăreața a dezvăluit cum reușește să arate impecabil la 65 de ani

11.01.2021 | 11:16
Secretul Mariei Dragomiroiu Cantareata a dezvaluit cum reuseste sa arate impecabil la 65 de ani
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu se menține în formă în ciuda faptului că nu mai este tânără, însă secretul a fost bine ținut până acum.

Cântăreața de muzică populară, una dintre cele mai bune voci din România, a dezvăluit în premieră cum reușește să arate atât de bine.

ADVERTISEMENT

Dragomiroiu are o carieră de peste 40 de ani și a reușit mereu să arate perfect, bine aranjată și cochetă.

Maria Dragomiroiu arată impecabil la 65 de ani

Surprinzător, cântăreața a dezvăluit că nu s-a ferit niciodată să se îmbrace inclusiv de la magazinele second-hand, totul pentru a avea o ținută impecabilă la evenimentele la care lua parte în România și în străinătate.

ADVERTISEMENT

„Eu şi Gioni Dimitriu am fost deschizători de spectacole la diaspora începând cu Germania la Micul Bucureşti, în Munchen. A fost o mare plăcere că am putut să fac acest lucru, iar noi nu eram remuneraţi cu nu ştiu câţi bani.

Noi dacă veneam cu câteva lucruşoare şi între timp luai, că nu de la început, asta după câţiva ani, luai şi o maşinuţa la mâna a doua cu 1000 de mărci cum erau, erai cel mai fericit om de pe pământ, mai ales că le aduceai copiilor.

ADVERTISEMENT

Am adus şi ne-am îmbrăcat ani de zile cu haine de la mâna a doua, luate din talciocuri, erau magazine speciale pentru aşa ceva şi eram foarte fericiţi. Nu ni s-a părut ceva nelalocul lui, nu mi s-a părut că e ceva anormal”, a dezvăluit artista, conform Wow Biz.

Cel mai mare secret al Mariei Dragomiroiu e că se demachiază înainte de somn, indiferent de oră. „Am grijă de mine, îmi pasă de cum arăt, nu mă culc, chiar dacă vin la 5 dimineața moartă de oboseală, până nu mă demachiez.

ADVERTISEMENT

Am grijă și sfătuiesc toate femeile, că ești artist, că nu ești artist, să aibă grijă de ele! Eu nu țin cură de slăbire, că nu dau rezultate! Totul este din cap! Mănânc așa, mai sărind peste masă și am slăbit și eu patru kilograme”, a mai adăugat Maria Dragomiroiu.

 

ADVERTISEMENT