Sport

Secretul metamorfozei lui Nick Kyrgios, dezvăluit de mama sa. ”Acum înțelege că nu se învârte totul în jurul tenisului. Trebuie să te bucuri de viață”

Nick Kyrgios, unul dintre cei mai controversați jucători din circuit, s-a schimbat radical în ultima vreme, iar metamorfoza se vede: va juca la Wimbledon 2022 prima finală de Grand Slam a carierei.
08.07.2022 | 21:25
Secretul metamorfozei lui Nick Kyrgios dezvaluit de mama sa Acum intelege ca nu se invarte totul in jurul tenisului Trebuie sa te bucuri de viata
Nick Kyrgios și-a schimbat complet abordarea, iar acest lucru se vede și în prestațiile sale din teren. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios și-a văzut de joc la Wimbledon 2022, și, după retragerea lui Rafa Nadal, din motive medicale, va disputa prima finală de Grand Slam a carierei. O nouă mărturie a schimbărilor profunde pe care le-a făcut în ultimele săptămâni.

”Este o diferență foarte mare”, explică, mama sa, Norlaila, secretul ascensiunii lui Nick Kyrgios

Vorbeam, recent, atunci când Nick Kyrgios se îndrepta spre o semifinală în compania lui Rafa Nadal, despre șocantul episod din 2019. Atunci când, după cum mărturisea chiar australianul, agentul său l-a luat din pub, la 4 dimineața.

ADVERTISEMENT

”Agentul meu a trebuit să vină să mă scoată dintr-un pub, la patru dimineața, pentru a juca în turul doi împotriva lui Rafael Nadal, pe terenul central de la Wimbledon. Am fost foarte furios”, rememora australianul.

Și, reliefam atunci schimbarea profundă de atitudine a acestuia. Una capabilă să-i asigure ascensiunea către elită. O ascensiune la care talentul îi dădea dreptul să spere de mult vreme. Dar care întârzia din pricina derapajelor sale.

ADVERTISEMENT

”Am parcurs un drum lung de atunci, m-am schimbat foarte mult. Am obiceiuri de zi cu zi care sunt bune, am o echipă uimitoare care îmi e permanent alături…

Având atât de mulți oameni buni în jurul tău, devii mai bun la anumite lucruri. Acum sunt aici, în sferturile de finală de la Wimbledon și le datorez enorm lor”, a explicat Kyrgios.

ADVERTISEMENT

”Sunt extrem de fericită pentru cum este acum”

Mama sa, Norlaila, vorbește și ea despre schimbarea de atitudine a lui Nick. ”Este o diferență foarte mare, văd asta în story-urile lui de pe Instagram.

Este prima oară, cred, când merge la Big Ben. A fost de atâtea ori la Londra și nu a vizitat nimic. De la Australian Open de anul acesta a început să facă mai multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Acum înțelege că nu se învârte totul în jurul tenisului. Trebuie să te bucuri de viață, sunt extrem de fericită pentru cum este acum”, a spus mama lui Kyrgios.

Pentru a continua: ”În sfârșit apreciază unde este, acesta este cel mai important lucru. Înainte ne era foarte greu să îl facem să facă lucruri. Era fericit să stea în camera lui și să se joace toată ziua. Îl durea umărul pentru că se juca prea mult.

În Beijing voiam să mergem la Marele Zid. Cine nu ar merge, nu? Nick nu a vrut. El era fericit să stea în camera lui, iar acest lucru m-a îngrijorat.

Țin minte și în Canada, când am zis să mergem la Cascada Niagara, nu a vrut să meargă. Nick nu voia să facă astfel de lucruri”, a spus mama lui Nick Kyrgios pentru Sydney Morning Herald.

ADVERTISEMENT