News

Secretul milioanelor de euro investite de Ungaria în fotbalul românesc. De ce bagă bani Budapesta în Transilvania, în revista FANATIK din iunie. Răspunsul Bucureștiului

Autori: Ionut Neamţu, Silviu Ghering | 17.06.2019 | 12:19
Secretul milioanelor de euro investite de Ungaria în fotbalul românesc. De ce bagă bani Budapesta în Transilvania. Răspunsul Bucureștiului. Sursa foto: sptfm.ro

În ultimii ani, premierul Ungariei, Viktor Orban, a lansat Strategia de Politică Naţională Maghiară, program care urmăreşte, conform guvernului de la Budapesta, „creşterea şi dezvoltarea numerică, economică şi intelectuală a comunităţii maghiare din Bazinul Carpatic”. Desigur, cea din Transilvania era prima vizată.

Secretul milioanelor de euro investite de Ungaria în fotbalul românesc. De ce bagă bani Budapesta în Transilvania. Răspunsul Bucureștiului

Au urmat investiţii din ce în ce mai mari. De la sistemul educaţional, la plata pensiilor maghiarilor din România. Şi, desigur, în sport. Prin aceste investiţii se vizează autoadministratea acestor comunităţi maghiare. Treptat, acestea zone vor ajunge să depindă mai mult de Budapesta decât de Bucureşti, iar autonomia zonei ar putea fi tot mai insistent pusă pe tapet.

FANATIK face în NUMĂRUL aniversar din iunie, NUMĂRUL 700, o analiză amănunțită a tot ceea ce înseamnă investiții ale Ungariei în sportul românesc. Cum a ajuns guvernul Orban să trimită în Transilvania zeci de milioane de euro de la Budapesta pentru sportul românesc? Care sunt de fapt intențiile, ce spun forurile europene și care este reacția politicienilor de la București? Află toate acestea numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!

Guvernul maghiar condus de Viktor Orban iubește foarte mult fotbalul, indiferent de cine și unde este jucat. Află de ce investește zeci de milioane de euro în România din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Și ce spune puterea de la București
Guvernul maghiar condus de Viktor Orban iubește foarte mult fotbalul, indiferent de cine și unde este jucat. Află de ce investește zeci de milioane de euro în România din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!

Ce mai poți citi în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK, apărut în iunie

  • Gigi Becali se laudă că FCSB are viitorul asigurat. Că sunt copii la Academie care vor ajunge mari vedete. Că a plătit câteva zeci de mii de euro pentru a aduce la Berceni unii dintre cei mai buni puști din România. FANATIK l-a descoperit pe cel numit deja „Messi din România”. Are 12 ani și ce face cu mingea este inimaginabil la această vârstă. Gigi Becali a dat 20.000 de euro pe el. Cum îl cheamă și de unde vine, dar și alte amănunte inedite despe el găsești într-un reportaj exclusiv numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK, numărul apărut în iunie !
Gigi Becali speră să dea lovitura cu „Messi din România”. Află cine este acesta din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! De unde vine și cine îi este aproape!
Gigi Becali speră să dea lovitura cu „Messi din România”. Află cine este acesta din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
  • Un interviu cu Florin Manea, managerul sportiv al Rapidului. Orice discuție cu fiul regretatului Nae Manea este savuroasă. Te poartă de la Podul Grant în cartierul La Boca din Buenos Aires sau de la Copos la… Ioana Radu într-un carusel nebun de dezvăluiri inedite și „cârlige” aruncate „în glumă” pentru cine are urechi de auzit, respectiv ochi de citit printre rânduri. Ce crede despre Gigi Becali, MM Stoica, Mircea Rednic sau ceilalți impresari din România (nu menajează pe nimeni!), ce-i place, de la băutură și mâncare la… femei, toate acestea și alte dezvăluiri picante, le poți afla numai din numărul din iunie al revistei FANATIK, număr aniversar, NUMĂRUL 700!
Ce crede Florin Manea dspre Gigi Becali, MM Stoica sau Mircea Rednic poți afla numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Ce crede Florin Manea dspre Gigi Becali, MM Stoica sau Mircea Rednic poți afla numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
  • S-a vorbit și se vorbește despre oferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi mai mult decât despre… vizita Papei în România! S-au vehiculat sume, clauze, procente, negocieri… Află numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK, numărul apărut în iunie adevărul despre ce a oferit patronul FCSB și ce a cerut, de fapt, „patronul” jucătorului, tata Gică Hagi.
  • Ghidul detaliat al Campionatului European U21, 8 pagini cu tot ce trebuie să știi despre tricolorii „mici” pe care îi așteptăm „să se facă mari”, despre adversari, despre cazare, mâncare și transport pentru suporterii care vor să îi însoțească în Italia și San Marino, poveștile unor jucători de bază, toare acestea le găsești numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Totul despre tricolorii U21 la Campionatul European din Italia și San Marino, de la adversari la cât costă taxiul la Caesena, numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Plius două povesti de viață ale unor jucători de bază!
Totul despre tricolorii U21 la Campionatul European din Italia și San Marino, de la adversari la cât costă taxiul la Cesena, numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
  • Jürgen Klopp a fost desemnat de prestigioasa publicaţie franceză „Onze Mondial” drept cel mai bun tehnician al sezonului 2018-2019, înaintea celui care i-a luat faţa la potou în Premier League, Pep Guardiola, și a lui Eric ten Hag, antrenorul revelaţie al echipei revelaţie Ajax Amsterdam. Într-un interviu savuros pentru „Onze”, „Kloppo” dezvăluie aspecte inedite din viața sa tumultoasă. Citește-l numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Ce zice „Kloppo” despre alegerea sa ca „antrenorul sezonului 2018-2019” și alte secrete din cariera sa poți afla din NUMĂRUL 700 sl revistei FANATIK! N-o să-ți vină să crezi ce spune!
Ce zice „Kloppo” despre alegerea sa ca „antrenorul sezonului 2018-2019” și alte secrete din cariera sa poți afla din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
  • Jucătorii din Liga I Betano au ales să își petreacă scurta vacanță de vară departe de România și au mers să se relaxeze în Barcelona, Londra, Paris, Mykonos, Maldive, Bahamas sau Mauritius. Trei pagini cu fotografii inedite, cu fete frumoase și peisaje de vis, poți admira numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Fete frumoae, soare, mare! Poze de vacanță ale fotbaliștilor din Liga I Betano în 3 pagini super din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Amintiri dintr-o vară fierbinte!
Fete frumoae, soare, mare! Poze de vacanță ale fotbaliștilor din Liga I Betano în 3 pagini super din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!

Nu uita: a apărut NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Super număr aniversar, cu un reportaj de excepție, două interviuri savuroase cu două personaje savuroase, dezvăluiri și analize șocante, poze de vacanță, umor, ponturi pentru pariori și, nu în ultimul, rând, integrame! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Și care a ajuns la NUMĂRUL 700!

FANATIK 700! Citește că nu știi ce pierrzi! Cea mai bună revistă de sport din România!
FANATIK 700! Citește că nu știi ce pierzi!
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!