Life

Secretul pe care îl ascunde Andreea Esca. Nu a făcut lucrul acesta niciodată: ”Nu sunt obligată”

Misterul tainic pe care nu-l știu telespectatorii despre Andreea Esca. Ce nu a putut nimeni să o convingă să facă până acum.
26.03.2023 | 15:45
Secretul pe care il ascunde Andreea Esca Nu a facut lucrul acesta niciodata Nu sunt obligata
Misterul tainic pe care nu-l știu telespectatorii despre Andreea Esca. Ce nu a putut nimeni să o convingă să facă până acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Secretul pe care îl ascunde celebra știristă de la Pro TV. Vedeta nu a făcut lucrul acesta niciodată și spune că nu este obligată să recurgă la acest gest. Dezvăluirea neștiută până acum făcută de soția lui Alexandre Eram.

Misterul tainic pe care nu-l știu telespectatorii despre Andreea Esca. Ce nu a putut nimeni să o convingă să facă până acum

Andreea Esca ascunde un mister tainic pe care nu-l știu nici telespectatorii care o urmăresc de peste 20 de ani pe micile ecrane. Prezentatoarea celui mai important jurnal de știri a recunoscut că există ceva ce nu a putut nimeni să o convingă să facă.

ADVERTISEMENT

Știrista nu se lasă ușor convinsă când vine vorba de imaginea sa, mai ales că poartă aceeași coafură de ani buni. În plus, vedeta de la Pro TV susține că nu s-a pensat niciodată și nici nu este tentată să încerce asta.

Decizia a plecat de la bunica sa care în copilărie îi spunea că i se va strica forma dacă va recurge la acest obicei care este extrem de comun în rândul doamnelor și domnișoarelor. Prezentatoarea e mândră de look-ul său.

ADVERTISEMENT

„Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa. Eu o iubeam foarte mult.

Țineam la sfaturile ei astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene?

ADVERTISEMENT

Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile”, a spus Andreea Esca despre obiceiul pe care îl are și pe care, probabil, foarte puțină lume l-a observat până acum, într-un interviu acordat recent pentru ego.ro.

Andreea Esca și silueta pe care o are la 50 de ani

Andreea Esca are o siluetă impecabilă la 50 de ani, deși spune că nu are secrete în acest sens. Vedeta de la Pro TV nu face nimic special pentru a se menține în formă maximă, însă este atentă la alimentație și sport.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare a mai subliniat că are foarte multe plăceri alimentare, dar asta nu înseamnă că le pune mereu în aplicare. Este calculată, moderată și spune că nu este obligată să facă compromisuri din niciun punct de vedere.

ADVERTISEMENT
Tags: