Hotnews

Secretul pe care-l ascundea Prinţesa Diana, cu puţin timp înainte de accident

Decesul prematur al Prinţesei Diana, în august 1997, a îndurerat o lume întreagă. Supranumită ”Prinţesa inimilor”, aceasta a pierit într-un accident de maşină care a avut loc în...
11.03.2016 | 17:51
Secretul pe care-l ascundea Prinţesa Diana, cu puţin timp înainte de accident

Decesul prematur al Prinţesei Diana, în august 1997, a îndurerat o lume întreagă. Supranumită ”Prinţesa inimilor”, aceasta a pierit într-un accident de maşină care a avut loc în Paris. Serviciile secrete ruseşti susţin de multă vreme că ceea ce s-a întâmplat cu Lady Di nu a fost un simplu accident.

Agenţii ruşi de la Paris au bănuit că ceva nu este în regulă când au observat 3 ofiţeri din Serviciul secret britanic întrând în ţară înainte de tragicul accident.

Dezvăluirile au fost incluse într-o carte care a fost publicată în anul 2013. Astfel, autorul cărţii, Gennady Sokolov, care are legături strânse cu serviciile secrete ruseşti, crede că prinţesa a fost ucisă “în stil englezesc”, de către spionii britanici, după cum nota Daily Express.

Teoria prezentată în carte susţine că un cip a fost amplasat în maşina prinţesei, iar acesta a blocat frânele într-un moment ales de un spion care urmărea autoturismul, alături de paparazzi.

Sokolov spune că este imposibil să se mai demonstreze ceva, pentru că cei implicaţi au fost probabil ucişi, iar unii martori “au dispărut în mod straniu”.

Sursă: www.realitatea.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri