Life

Secretul pe care puțini îl știu despre Adela Popescu. Ce scrie, de fapt, în buletinul ei

05.05.2021 | 14:06
Secretul pe care putini il stiu despre Adela Popescu Ce scrie de fapt in buletinul ei
Secretul pe care puțini îl știu despre Adela Popescu. Ce scrie, de fapt, în buletinul ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Toată lumea o știe pe Adela Popescu, dar puțini sunt cei care știu ce scrie, de fapt, în buletinul ei. Frumoasa prezentatoare de la Pro TV a intrat în atenția publicului încă de la începutul anilor 2000, însă există și detalii mai puțin cunoscute despre ea. 

Soția lui Radu Vâlcan a devenit cunoscutp după ce a jucat în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”, difuzată la Acasă TV, apoi au urmat alte proiecte importante în televiziune. Cu toate că este atât de cunoscută și apreciată, nu sunt mulți cei care îi știu numele întreg.

ADVERTISEMENT

Blondina este o soție și o mămică fericită a doi copii, iar al treilea urmează să vină pe lume în câteva luni. Vedeta ține zilnic legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale, unde le împărtășește experiențele din viața de zi cu zi.

Secretul pe care puțini îl știu despre Adela Popescu. Ce scrie, de fapt, în buletinul ei

Numele din buletin al fostei prezentatoare „Vorbește lumea” este Adela Elena Popescu. Născută pe 8 otombrie 1986, în satul Șușani, județul Vâlcea, Adela și-a început cariera de actriță la o vârstă fragedă și a fost nevoie de un singur rol ca să o aducă în atenția publicului.

ADVERTISEMENT

După ce a interpretat rolul Alinei Damaschin în producția Ruxandrei Ion, Adela Popescu a jucat și în alte seriale îndrăgite din România, cum ar fi „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme”, „Îngerașii” sau „Pariu cu Viața”. În 2011, vedeta a făcut parte din formația DJ Project, alături de care a scos câteva single-uri.

Relația cu Dan Bordeianu a adus-o și mai mult în lumina reflectoarelor, care se iubeau atât în telenovele, cât și în viața reală. În 2010, pe platourile telenovelei „Iubire și Onoare”, Adela Popescu l-a întâlnit pe Radu Vâlcan, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună doi copii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). În această vară, urmează să se nască și al treilea copil al cuplului, tot un băiețel.

„Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a declarat Adela Popescu la „Vorbește lumea”, înainte ca Lora să o înlocuiască la cârma emisiunii.

ADVERTISEMENT
Tags: