Life

Secretul preparatelor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Concurenții, obligați să mănânce ciorbă de păianjeni sau „delicatese” cu viermi

Am aflat cine se ascunde în spatele preparatelor pe care sunt obligați să le mănânce concurenții de la Sunt Celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2, emisiune care va fi difuzată, în curând, la Pro TV.
09.08.2022 | 10:53
Secretul preparatelor de la Sunt celebru scoatema de aici Concurentii obligati sa manance ciorba de paianjeni sau delicatese cu viermi
Vedetele participante la Sunt celebru, scoate-mă de aici! vor fi nevoite să mănânce preparate care de care mai bizare. Sursă foto: Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Sunt celebru, scoate-mă de aici!, show-ul de la PRO TV care supune 12 concurenți la provocări extreme, se filmează în Dominicană. FANATIK.RO a aflat secretul preparatelor pe care sunt obligate să le mănânce celebritățile!

Ciorbă de păianjeni sau „delicatese” cu viermi, pentru concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cântăreața Lidia Buble, comediantul Anisia Gafton, actorii Tania Popa, Paul Diaconescu, Alex Bogdan, Cornel Palade, RUXI – creator de conținut, Mara Bănică – jurnalist, Răzvan Botezatu – influencer, Bia Khalifa – cântăreață și adult content creator, fotbalistul Giani Kiriță și luptătorul MMA Cristi Mitrea sunt concurenții puși față în față cu cele mai mari fobii ale lor.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Cabral Ibacka, prezentatorii show-ului Sunt Celebru, scoate-mă de aici!, asistă șocați la ce trăiesc cei 12 concurenți, zi de zi, în Dominicană, izolați, fără acces la telefon sau internet, sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, și fără hrană.

Preparatele pe care sunt obligați să le mănânce concurenții de la Sunt Celebru, scoate-mă de aici! sunt greu de privit și mirosit. FANATIK.RO a aflat secretul preparatelor culinare cu care se hrănesc concurenții care au plecat în aventura vieții lor.

ADVERTISEMENT

Ciorba de păianjeni sau „delicatesele” cu viermi sunt gătite special pentru concurenți de un bucătar prezent în Republica Dominicată, conform informațiilor obținute de FANATIK.RO. Acestea sunt preparate culinare controlate, comestibile, gătite în așa fel încât să fie în regulă pentru organism. Bucătarul stă în Dominicană pe toată perioada filmărilor și gătește cu pasiune „delicatese” pentru celebrități.

Desigur, ele nu au cel mai plăcut miros sau aspect, deși sunt așezate frumos pe farfurie, așa cum s-a întâmplat chiar în prima seară când concurenții au ajuns în junglă și au fost așteptați cu o masă caldă.

ADVERTISEMENT

Cine câștigă titlul de Regele sau Regina Junglei, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Celebritățile care au acceptat provocarea vieții lor luptă pentru titlul de Regele sau Regina Junglei. În cadrul reality show-ului ce se va difuza în toamnă la PRO TV, concurenții își vor cunoaște limitele psihice și fizice , se vor confrunta cu teama de înălțime, de spații întunecate sau claustrofobii.

De asemenea, pe lângă faptul că se hrănesc cu preparate pe care unii nu le-au mai întâlnit, aceștia sunt nevoiți să trăiască în junglă alături de animale și insecte, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci sau viermi.

ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka a dezvăluit că este de-a dreptul șocat de cât de puternici sunt cei 12 concurenți și cum fac față probelor. Prezentatorul a rămas oripilat și de preparatele culinare pe care aceștia au ales să le mănânce, însă fără să dezvăluie secretul lor.

Cabral: “Trebuie să fii nebun să vii aici competitor”

”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi.

Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

Adela Popescu, șocată de provocările la care sunt supuși concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Adela Popescu spune că scenele la care a asistat, în primele zile de filmări, sunt greu de povestit. Lupta pentru titlul de Regina sau Regele Junglei este mare!

”Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am, ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le “povestesc”.

Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să văd cine vă fi Regele sau Regina Junglei”, a declarat și Adela Popescu.

În pauzele de filmări, Adela Popescu își petrece timp cu familia, asta pentru că ea a plecat în Dominicană cu tot cu soțul, Radu Vâlcan, și cei trei copii, dar și o bonă. Cabral Ibacka încă este singur, soția lui, Andreea Ibacka, și cei doi copii vor ajunge în curând la el.

Când începe Sunt celebru, scoate-mă de aici!, la Pro TV

Pro TV nu a anunțat data oficială a lansării celui de-al doilea sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!, dar Fanatik.ro a aflat că show-ul va fi inclus în grila de toamnă a postului tv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Razvan Botezatu (@razvanbotezatu)

ADVERTISEMENT