Sport

Secretul salvării lui Hermannstadt! Filmulețul emoționant care i-a motivat pe jucători: „Am pus totul aici, în imagini”. Video

Jucătorii lui Hermannstadt s-au salvat de la retrogradarea directă, iar un filmuleț emoționant i-a motivat pe fotbaliști să obțină o victorie cu FC Argeș.
19.05.2021 | 22:58
Secretul salvarii lui Hermannstadt Filmuletul emotionant care ia motivat pe jucatori Am pus totul aici in imagini Video
ADVERTISEMENT

Hermannstadt s-a impus cu 1-0 în duelul cu FC Argeș, iar elevii lui Eugen Beza au fost emoționați de un montaj video, cu toate momentele clubului din 2015 până în prezent.

Cosmin Călinescu, ofițerul de presă al sibienilor, a realizat videoclipul alături de un mesaj, pe care l-a scris plângând, despre ce înseamnă cu adevărat emoțiile pe care clubul le-a trăit de-a lungul existenței sale, dar pe care le-a trăit și la duelul decisiv cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Videoclipul emoționant, care a contribuit decisiv la salvarea lui Hermannstadt

Sunt momente în fotbal când unele meciuri pot fi câștigate cu ajutorul unor emoții puternice emanate în jurul echipei, iar Hermannstadt a făcut cunoștință cu astfel de clipe de-a lungul anilor.

Acum, când echipa avea nevoie ca de aer de o victorie, Hermannstadt a trăit un nou moment revelator, grație unui videoclip emoționant, cu secvențe petrecute la club din 2015 până în prezent, alături de un mesaj pe măsură.

ADVERTISEMENT

„Am montat/editat clipul ăsta plângând. Fiindcă l-am trăit! Tot ce vedeți aici este filmat și trăit de mine din 2015 până în prezent. Probabil în felul ăsta poți descrie #EMOȚIA, fiindcă despre asta e vorba aici.

Despre emoție. Normal că îmi e frică de ce poate să se întâmple, dar și frica asta cred că ne amintește că suntem oameni. Mie îmi mai amintește și că merită să merg mai departe, indiferent de rezultat. Nu mai am alte cuvinte de spus. Am pus totul aici, în imagini. Sibiul are fotbal și așa va rămâne!”, este mesajul postat de Cosmin Călinescu, ofițerul de presă al lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Hermannstadt încă mai are de trecut prin alte emoții

Faptul că Hermannstadt s-a salvat de la retrogradarea directă este un pas bun făcut de trupa lui Eugen Beza, însă sibienii vor mai avea emoții pentru a rămâne în Liga 1, urmând să joace un baraj cu o formație din Liga 2.

La finalul disputei cu FC Argeș, Eugen Beza s-a bucurat pentru primul obiectiv atins, și-a felicitat jucătorii, vorbind și despre dorința mare a fotbaliștilor de a învinge:

ADVERTISEMENT

„O gură de oxigen, ne ține în viață pentru câteva zile. Astăzi toți au crezut, s-au dăruit și victoria cred că este meritată. Din punctul meu de vedere, diferența s-a făcut la sacrificiu, băieții mei au fost niște eroi, nu este ușor să te montezi când ai puține șanse, după un drum atât de lung. Cred că aici s-a făcut diferența, la atitudine și la sacrificiu”.

„Pentru mine, personal, cred că ar fi fost mai bine să câștige Astra. E foarte, foarte dificil, mi-am asumat de la început acest rol, știam care sunt problemele, știam problemele jucătorilor.

Din păcate, și ei trag să rezolve problemele. Poate șansa mea a fost să prind un grup de jucători deosebiți, cred că astăzi trebuie să fie felicitați, indiferent de ce va fi miercuri. Condițiile sunt grele, strict la echipa noastră, astăzi au dovedit că sunt niște băieți superbi”, a spus Eugen Beza la finalul meciului cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT