Fotbal international

Secretul Spaniei la Mondiale: Luis Enrique le dă voie jucătorilor să facă sex pe timpul turneului final! Video

Selecționerul Spaniei, Luis Enrique, a dat liber la sex în cantonamentul ibericilor de la Campionatul Mondial din Qatar. Un singur lucru este interzis.
25.11.2022 | 11:48
Secretul Spaniei la Mondiale Luis Enrique le da voie jucatorilor sa faca sex pe timpul turneului final Video
Spania a câștigat cu 7-0 în primul meci de la Campionatul Mondial, împotriva Costa Rica. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Luis Enrique s-a lansat ca „streamer”, iar selecționerul Spaniei e live cu fanii chiar în timpul Campionatului Mondial din Qatar, un lucru extrem de neobișnuit pentru un antrenor.

Jucătorii naționalei Spaniei, liber la sex în timpul Mondialului: „E ceva foarte normal. Nu îi dau importanță. Atâta timp cât nu faci o orgie”

În cadrul ultimel sale intervenții pe Twitch din Qatar, întrebat de un fan despre sexul înainte de meciuri, selecționerul Spaniei a dat un răspuns fără perdea.

ADVERTISEMENT

„Nu pentru că nu se poate face, ci din cauza circumstanțelor. E ceva foarte normal. Nu îi dau importanță. Atâta timp cât nu faci o orgie”, a șocat Luis Enrique.

Astfel, conform spuselor antrenorului, jucătorii Spaniei au putut să se bucure în voie după victoria cu 7-0 împotriva Costa Rica de soțiile și iubitele lor care se află în Qatar.

ADVERTISEMENT

Luis Enrique nu se teme că randamentul jucătorilor ar putea fi afectat: „Nu sunt deloc îngrijorat dacă o fac sau nu”

Selecționerul Spaniei consideră că sexul nu este o problemă pentru fotbaliști și nu se se gândește că aceștia își fac de cap la echipele lor: „La cluburi, jucătorii sunt acasă cu familiile și nu sunt deloc îngrijorat dacă o fac sau nu. Cu bun simț, cu soțiile lor sau cu cine vor. E o normalitate”.

Enrique s-a ghidat după aceleași principii și în cariera sa de fotbalist: „Consider că sexul este important și ca jucător făceam cu soția mea ce aveam de făcut de fiecare dată când am putut”.

ADVERTISEMENT

Luis Enrique, audiență record pe Twitch

Selecționerul Spaniei a dat lovitura pe streaming încă de la prima intervenție, când peste 150.000 de internauți l-au urmărit. Luis Enrique a dezvăluit și care e favorita sa la câștigarea Cupei Mondiale, în cazul în care Spania nu va reuși acest lucru: „Dacă nu vom fi noi, sper să câștige Argentina. Un jucător ca Messi trebuie să se retragă având o Cupă Mondială în palmres. Cu toate că eu cred că mai poate juca la încă o ediție de Cupă Mondială”.

Spania a început perfect la Campionatul Mondial din Qatar, însă Luis Enrique crede însă că pot apărea și surprize: „Dar sper să câștige Spania. A, și Uruguay poate câștiga, pentru Suarez, desigur. Olanda este într-o formă foarte bună. Danemarca, de asemenea.

ADVERTISEMENT

Pot fi surprize, dar sper ca Spania să fie surpriza, cu toate că, dacă vom câștiga, nu o voi considera o surpriză”.

ADVERTISEMENT
Tags: