Fotbal intern

Secretul victoriei în Supercupa României! Ce au făcut cei de la CFR Cluj înaintea meciului. Exclusiv

16.04.2021 | 11:11
Secretul victoriei in Supercupa Romaniei Ce au facut cei de la CFR Cluj inaintea meciului Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat Supercupa României după ce a învins FCSB după loviturile de departajare, scor 4-1. În timpul regulamentar scorul a fost egal, scor 0-0, însă echipa lui Edi Iordănescu a transformat fără emoții toate loviturile de pedeapsă. 

Roș-albaștrii nu au făcut față presiunii loviturilor de departajare. Ovidiu Perianu și Adrian Șut au ratat penalty-urile pe care le-au executat, în timp ce ardelenii de la CFR Cluj au transformat tot.  Mario Rondon, Alexandru Păun, Alex Chipciu și Mario Camora au executat perfect.

ADVERTISEMENT

Secretul victoriei în Supercupa României! Jucătorii CFR-ului au exersat o oră penalty-urile

FANATIK a aflat secretul succesului celor de la CFR Cluj. Edi Iordănescu a luat în calcul scenariul ca meciul să ajungă la loviturile de departajare, mai ales că nu au existat nici cele 30 de minute de prelungiri.

Astfel, ardelenii au exersat cu o zi înainte de meci timp de o oră loviturile de departajare. Dar nu oricum, Edi Iordănescu i-a ținut pe jucători după antrenamentul oficial de pe “Ilie Oană” și i-a pus să execute penalty-uri pe același stadion și în aceleași condiții de lumină ca și la ora meciului, astfel încât să fie familiarizați.

ADVERTISEMENT

Rondon, Păun, Chipciu și Camora au executat perfect!

Tactica celor de la CFR Cluj a dat roade. Cei patru jucători ai campioanei care au executat au marcat fără emoții, în timp ce din tabăra adversă doar Risto Radunovic a transformat lovitura de pedeapsă.

Deși în cele 90 de minute regulamentare cei de la CFR Cluj nu au excelat, au reușit să câștige trofeul și datorită faptului că au exersat timp de o oră loviturile de departajare. În timpul meciului și cei de la FCSB au tras de timp pentru a tranșa disputa la “11 metri”, dar nu au avut câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, al doilea succes în Supercupa României cu CFR Cluj

CFR Cluj câștigă încă un trofeu, a patra Supercupă a României din istoria clubului. Două dintre ele au fost aduse de Edi Iordănescu. În primul mandat al său pe banca ardelenilor, CFR Cluj a trecut de U Craiova pe “Ion Oblemenco”, scor 1-0, grație golului marcat de Juan Culio.

Obiectivul major al lui CFR Cluj în acest sezon este câștigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv de campioană a României. Pentru Edi Iordănescu ar fi primul titlu câștigat pe plan intern, dar cursa se anunță una foarte dificilă cu FCSB și U Craiova.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii sunt în pole position înainte de startul play-off-ului cu un punct avans față de CFR Cluj. Ardelenii vor evolua duminică împotriva celor de la Academica Clinceni, în prima etapă din play-off.

  • 4 Supercupe ale României are CFR Cluj
  • 2 ratări a avut FCSB la loviturile de departajare

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT