News

Secretul vindecării lui Gabriel Cotabiţă

În urmă cu patru săptămâni, şansele lui de supravieţuire erau de sub unu la sută, iar acum, speranţele de vindecare sunt de peste 95%. Gabriel Cotabiţă a uimit medicii şi întreaga ţară...
05.06.2015 | 12:17
Secretul vindecarii lui Gabriel Cotabita

În urmă cu patru săptămâni, şansele lui de supravieţuire erau de sub unu la sută, iar acum, speranţele de vindecare sunt de peste 95%. Gabriel Cotabiţă a uimit medicii şi întreaga ţară cu forţa interioară, iar cunoscuţii lui pun toate acestea pe seama faptului că solistul este maestru Reiki şi că ar fi primit ajutor din astral.

Gabriel Cotabiţă este practicant Reiki de mai bine de zece ani, tehnică prin care japonezii spun că fiecare adept primeşte la iniţiere un număr de îngeri care îl ajută la vindecarea fizică şi spirituală.

Chiar artistul recunoştea în presă cu mai mulţi ani în urmă că s-a vindecat sufleteşte şi chiar fizic prin tehnica Reiki şi spunea că nivelul la care se afla atunci îi permitea chiar să facă şi altora terapie.

Între timp, Cotabiţă ajunsese la nivelul de maestru, fapt ce i-ar fi adus, conform adepţilor acestei tehnici, o mare forţă interioară şi un număr mai mare de îngeri care să-l ajute în demersurile sale de vindecare.

Putere tămăduitoare

Tehnica Reiki este utilizată de multe dintre vedetele din România. Teoretic, ea constă în vindecare prin folosirea energiei universale şi conferă atât celui care primeşte, cât şi terapeutului o mai bună circulaţie în organism a energiei care susţine viaţa şi deblochează centrii energetici. Sistemul a fost descoperit la sfârşitul secolului al XIX-lea de japonezul Mikao Usui.

Sursă: www.libertatea.ro