Fotbal international

Secundul lui Quique Setien, derapaj asemănător cu cel al lui Cosmin Contra! Cuvintele greu de reprodus din Real Madrid – Barcelona 2-0. VIDEO

03.03.2020 | 10:36
Secundul lui Quique Setien derapaj asemanator cu cel al lui Cosmin Contra Cuvintele greu de reprodus din Real Madrid  Barcelona 20 VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul secund al lui Quique Setien la FC Barcelona, Eder Sarabia, a avut un derapaj în timpul meciului cu Real Madrid asemănător cu cel al lui Cosmin Contra, care l-a înjurat pe George Pușcaș la meciul României cu Norvegia din preliminariile Campionatului European din 2020.

Secundul lui Quique Setien, derapaj asemănător cu cel al lui Cosmin Contra

FC Barcelona a avut o prestație modestă în El Clasico disputat duminică și a fost învinsă de Real Madrid, scor 0-2. În urma acestui eșec, catalanii au pierdut prima poziție în clasamentul din La Liga în favoarea marilor rivali.

ADVERTISEMENT

În timpul partidei de pe Santiago Bernabeu, Eder Sarabia a avut o reacție furioasă după o ratare a lui Antoine Griezmann, iar presa spaniolă a angajat experți în cititul pe buze pentru a reproduce ceea ce a spus.

”Mă c*c în c***a de mama!”

Astfel, a ieșit la suprafața adevăratul derapaj al secundului lui Quique Setien, care le adresează cuvinte grele jucătorilor, asemănătoare cu cele folosite de Cosmin Contra la adrea lui George Pușcaș după ce acesta a ratat un penalty în partida cu Norvegia.

ADVERTISEMENT

”Goool… bag-o în poartă, Antoine, mă c*c în c***a de mama!”, au fost cuvintele folosite de Eder Sarabia după ratarea lui Griezmann. După câteva minute, acesta a recidivat fără a se ști exact despre ce jucător era vorba: ”Nu face nimic din ce ar trebui să facă! Mă c*c în Dumnezeu!”

”Trebuie să reducem mult mai mult spațiul”

Apoi, secundul lui Quique Setien a explicat de unde vin problemele Barcelonei: ”Linia defensivă nu poate să stea atât de mult în spate, pentru că ei ne întind și apoi vine Benzema, primește mingea și creează superioritate numerică pentru ei. Trebuie să reducem mult mai mult spațiul”.

ADVERTISEMENT

În meciul România – Norvegia disputat în toamnă în preliminariile Euro 2020, George Pușcaș a ratat un penalty după ce i-a luat mingea din brațe lui Nicolae Stanciu, jucătorul desemnat de Cosmin Contra să execute lovitura de pedeapsă. Imediat după ratare, selecționerul l-a înjurat ca la ușa cortului pe tânărul atacant.

Vinicius, cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico

Real Madrid a învins Barcelona, scor 2-0, în derby-ul etapei a 26-a din La Liga. Golurile din El Clasico au fost marcat de Vinicius (71) și Mariano Diaz (90+2). În urma victoriei, ”galacticii” trec pe primul loc, cu 56 de puncte, în timp ce Barcelona rămâne pe locul doi, cu 55 de puncte.

ADVERTISEMENT

Vinicius Jr. a devenit  cel mai tânăr marcator din El Clasico. Brazilianul, la 19 ani și 233 de zile, a doborât recordul deținut până duminică de Leo Messi, care marca în marele derby la 19 ani și 259 de zile.

ADVERTISEMENT