Sport

Securitate maximă la gara din Wurzburg înainte de sosirea naționalei. ”Tricolorii”, așteptați de Jandarmeria Română. Video

Naționala României a fost așteptată să sosească la gara din Wurzburg de forțele de ordine, ce au decis să folosească un dispozitiv de securitate important.
Securitate maxima la gara din Wurzburg inainte de sosirea nationalei Tricolorii asteptati de Jandarmeria Romana Video
Naționala României a fost așteptată la gara din Wurzburg, iar forțele de ordine au decis să folosească un dispozitiv de securitate important. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Șefii delegației ”tricolore” au explicat în exclusivitate pentru FANATIK ca au decis ca deplasarea de la baza de pregătire din Wurzburg și până la Munchen să se efectueze cu trenul pentru că durează mai puțin decât cu avionul sau cu autocarul.

Măsuri sporite de securitate la gara din Wurzburg pentru sosirea naționalei

Echipa națională a României a ajuns la gara din Wurzburg duminică dimineață, iar numeroase forțe de ordine au fost alocate pentru a asigura securitatea.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK au fost prezenţi la gara din Wurzburg, acolo unde au fost desfăşurate dispozitive numeroase de polițiști care să se asigure că nu apar incidente neprevăzute la sosirea trupei lui Edi Iordănescu.

Pentru ca totul să fie în regulă și selecționata noastră să ajungă cât mai repede la hotelul unde va fi cazată în marele oraș din Bavaria, poliția germană colaborează cu reprezentanți ai Jandarmeriei Române prezenți în Germania.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au plecat la ora 09:00 de la Wurzburg și vor ajunge în jurul orei 13:00 la hotelul Infinity din Munchen, acolo unde vor sta înaintea meciului de debut de la EURO 2024, împotriva Ucrainei, programat luni, 17 iunie, de la ora 16:00.

Securitate gară sosire națională
Forțele de ordine au așteptat echipa naționale a României la gara din Wurzburg. Sursă foto: Fanatik

Naționala va merge cu autocarul doar la ultimul meci din grupă

Echipa națională a României va folosi trenul și pentru deplasarea de la Wurzburg la Koln, în vederea celui de-al doilea meci de la turneul final, cel cu Belgia, care este programat, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Singura deplasare cu autocarul pentru ”tricolori” va fi cea spre Frankfurt, acolo unde se va disputa întâlnirea cu Slovacia, ultima din Grupa E. S-a ales această variantă deoarece distanța este de doar 120 de kilometri și poate fi parcursă cam în 75 de minute cu mașina.

Fostul internațional Ciprian Marica a criticat decizia oficialilor FRF în ceea ce privește ora de plecare a naționalei spre Munchen, considerând că este mult prea dimineață pentru o astfel de deplasare.

ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, s-a arătat extrem de încrezător înaintea meciului cu Ucraina și crede că ”tricolorii” vor câștiga toate cele 3 puncte dacă vor pune în practică indicațiile primite de la selecționer.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Forțele de ordine așteaptă sosirea naționalei României la gara din Wurzburg

ADVERTISEMENT