Şedinţă de Guvern: Legea votului prin corespondenţă va fi modificată prin OUG

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 08:14
Şedinţă de Guvern: Legea votului prin corespondenţă va fi modificată prin OUG

Lega votului prin corespondenţă va fi modificată prin Ordonanţă de Urgenţă (OUG). Informaţii despre conţinutul OUG urmează să fie făcute publice miercuri, 27 iulie, în şedinţa de Guvern.
Partidul Naţional Liberal (PNL) a adoptat în Biroului Politic Naţional de luni o rezoluţie prin care solicită Guvernului aprobarea unei Ordonanţe de Urgenţă în cel mai scurt timp, prin care să modifice Legea 208 din 2015 privind alegerile parlamentare astfel încât, pe lângă secţiile de votare din ambasade şi consulate, Ministerul Afacerilor Externe să constituie un număr de secţii de votare cel puţin egal cu cel existent la turul II al alegerilor prezidenţiale din 2014, ţinând cont de dimensiunea comunităţilor româneşti. De asemenea, PNL cere ca procedura de înregistrare a celor care votează să poată fi transmisă prin poşta electronică.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×