Sport

Şedinţa de la Dinamo, furtună într-un pahar cu apă: “Nu s-a pus niciodată problema destituirii lui Rednic sau Mureşan!”. Exclusiv

Conducerea lui Dinamo s-a întrunit miercuri într-o şedinţă pentru a discuta viitorul clubului. Însă, a fost ca o furtună într-un pahar cu apă. Cei care aşteptau să cadă capete, rămân dezamăgiţi.
08.12.2021 | 23:09
Sedinta de la Dinamo furtuna intrun pahar cu apa Nu sa pus niciodata problema destituirii lui Rednic sau Muresan Exclusiv
Şedinţă de urgenţă de la Dinamo. Nicolae Badea, Răzvan Zăvăleanu, Iuliu Mureşan şi Mircea Rednic, despre viitorul clubului
ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu, Iuliu Mureşan, antrenorul Mircea Rednic, o parte din suporterii cotizanţi de la Dinamo şi oamenii de afaceri Marian Iuhasz şi Gheorghe Niţu au participat la o întâlnire pentru a discuta viitorul clubului, care este fără victorie în ultimele patru luni.

Nicolae Badea a lipsit de la şedinţă! Obiectivul principal: “să strângem rândurile”

Din informaţiile FANATIK, Nicolae Badea nu a mai ajuns la şedinţa de la sediul clubului. În cadrul şedinţei nu a fost luată nicio decizie majoră, îndemnul tuturor fiind acela de a strânge rândurile în etapele rămase în 2021.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners, a vorbit pentru FANATIK la finalul şedinţei despre lucrurile care s-au discutat, fiind reglementată şi relaţia dintre antrenor şi jucători:

“Nu s-a pus niciodată problema destituirii lui Mircea Rednic şi a lui Iuliu Mureşan”

“Am avut o discuţie pe raportul de insolvenţă. Am discutat despre soluţii financiare, buget salarial, jucători şi lot, dar şi relaţiile dintre antrenor şi jucători. Concluzia şedinţei a fost să strângem rândurile, să ne comportăm ca o echipă cu toţii. 

ADVERTISEMENT

Nu s-a pus niciodată problema destituirii lui Mircea Rednic şi a lui Iuliu Mureşan, cum au apărut în alte părţi. Nu s-a pus problema de aşa ceva. S-a discutat despre situaţia echipei, despre ceea ce trebuie să facem să o întărim, să câştigăm. 

“Nu am discutat despre plecări. În acest moment, nu este bine să discutăm despre aceste lucruri”

Fiecare şi-a spus părerea acolo despre ce trebuie să se îmbunătăţească lucrurile şi cam asta a fost. Nu am discutat despre plecări. În acest moment, nu este bine să discutăm despre aceste lucruri. 

ADVERTISEMENT

Deocamdată Mircea Rednic are un lot la dispoziţie din care îi poate folosi pe toţi, face cum crede de cuviinţă, dar cine vine şi cine o să plece o să discutăm după ce trec aceste trei meciuri. 

Nu ştiu cine a spus de plecarea lui Rednic şi Mureşan, sunt zvonuri menite să destabilizeze”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamo, criză sportivă fără precedent!

Dinamo trece printr-o criză sportivă fără precedent. Echipa antrenată de Mircea Rednic este penultima în clasament, cu doar nouă puncte adunate după primele 18 etape. “Câinii” sunt fără victorie din 2 august, când au câştigat cu Academica Clinceni, scor 3-1.

Mircea Rednic a tăiat în carne vie după înfrângerea din ultima etapă şi i-a scos din lot pe Steliano Filip şi Cosmin Matei, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. “Puriul” va renunţa în iarnă la mai mulţi jucători.

Mircea Rednic, discurs dur după ultima înfrângere: “Trebuie să rezist, nu am venit acum să plec. Nu plec”

Antrenorul a avut un discurs dur la finalul meciului cu Academica Clinceni şi a anunţat că este timpul să plece şi o parte din jucători, nu doar să se schimbe antrenorul de la Dinamo:

“Nu e unul mai deştept ca altul… trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă va fi greu. Ei trebuie să înţeleagă, eu încerc cât pot. Dacă nu jucaţi în echipă, o să fie greu. Nu trebuie să fie grupuleţe, străinii şi români.

Trebuie să rezist, nu am venit acum să plec. Nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat antrenori, mai e şi rândul lor să plece. De doi ani nu s-a schimbat nimic. De ce să plece antrenorul? Acolo e vorba de calitate. Ai poarta goală şi tu dai din alunecare.

Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo. Nu, Dinamo vrea performanţă. Cine nu vrea performanţă, o să plece!”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului cu Academica Clinceni.

Dinamo, penultima după 18 etape!

După primele 18 etape, Dinamo este penultima şi are următorul meci pe teren propriu luni, 13 decembrie, de la ora 20:30, împotriva Chindiei Târgovişte. În tur, echipa lui Săndoi s-a impus cu 1-0.

  • 4 luni au trecut de la ultima victorie a lui Dinamo în Liga 1
  • 3 antrenori a avut Dinamo în acest sezon până acum (Dario Bonetti, Sorin Colceag şi Mircea Rednic)
ADVERTISEMENT