ADVERTISEMENT
News

Ședință de lucru convocată de Klaus Iohannis! Se discută gestionarea epidemiei de COVID-19

Autor: Alexandru Năstase | 30.12.2020 | 11:02
Ședință de lucru convocată de Klaus Iohannis! Se discută gestionarea epidemiei de COVID-19
Presedintele Klaus Iohannis discută la Palatul cotroceni despre gestionarea epidemiei de COVID-19. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Ședință de lucru convocată de Klaus Iohannis! Aceasta va avea ca scop principal gestionarea epidemiei de coronavirus. La întâlnire vor participa și premierul Florin Câțu, dar și șeful DSU Raed Arafat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la raportul șefului de stat au fost chemați și alți trei miniștri. Ședința a fost anunțată de Administrația Prezidențială.

De remarcat că Iohannis a dorit să discute și cu ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, dar și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

ADVERTISEMENT

Ședință de lucru convocată de președintele Klaus Iohannis!

Întâlnirea are loc la trei zile după începerea campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului în România. Discutăm deja despre a cincea ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19 pe care președintele Klaus Iohannis a convocat-o în luna decembrie.

Vă readucem aminte că precedenta întâlnire a avut loc pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului. Există și o absență față de data trecută.

ADVERTISEMENT

Concret, singurul oficial care nu va fi prezent la această ședință, față de întrevederea anterioară, va fi viceprim-ministrul Dan Barna.

În urmă cu doar două zile, preşedintele Klaus Iohannis a avut o altă şedinţă cu premierul Florin Cîţu şi cu ministrul Finanţelor Alexandru Nazare pe tema elaborării bugetului de stat pe 2021.

ADVERTISEMENT

Premierul Florin Cîţu a anunţat săptămâna trecută că proiectul de buget va fi gata în prima parte a anului viitor şi că Guvernul ţinteşte  un deficit în jur de 7%.

El a adăugat că sunt aşteptate şi estimările Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, pe care se bazează bugetul, pentru a avea şi ceilalţi indicatori macroeconomici.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!