Fotbal intern

Protasov, prezentat OFICIAL: “VREAU TITLUL cu Astra!”

UPDATE 16.50. Astra Giurgiu l-a prezentat oficial pe Oleg Protasov. El a anunţat că a semnat destul de repede cu Astra Giurgiu şi are ca obiectiv căştigarea campionatului. Secundul lui la Astra...
10.10.2014 | 16:50
Protasov prezentat OFICIAL VREAU TITLUL cu Astra
ADVERTISEMENT

UPDATE 16.50. Astra Giurgiu l-a prezentat oficial pe Oleg Protasov. El a anunţat că a semnat destul de repede cu Astra Giurgiu şi are ca obiectiv căştigarea campionatului. Secundul lui la Astra este Ştefan Stoica, pe care l-a mai avut şi în perioada în care a pregătit pe Steaua. 

După ce a plecat de la Steaua, Oleg Protasov a mai pregătit pe Dnipro, Kuban, Iraklis, Rostov, Astana şi ultima oară pe Dinamo Minsk 2012-2013.

ADVERTISEMENT

…………………………….

UPDATE 14.25: Niculae se află în discuţii cu mai mulţi antrenori, după ce Isăilă a fost demis. Pe lista lui Niculae se află Teja, Andone, dar şi Oleg Protasov. Potrivit digisport, fostul antrenor la Steaua este favorit să preia echipa.

UPDATE 14:20 / “În urmă cu puţin timp am primit o notificare de la club în care am fost anunţat că nu mai sînt antrenorul echipei! Nu este adevăt că am întrerupt antrenamentul. Doar la final, le-am dat un bonus celor care jucau meci de meci în sensul că nu i-am lăsat să facă şi ultima parte a şedinţei fizice. Totul s-a rupt de la meciul cu CFR Cluj, deşi atunci se achitaseră salariile şi primele, nu pot susţine altceva. S-a acumulat o oboseală mentală, care este cea mai periculoasă. Eu mi-am expus punctul de vedere şi datorită argumentelor mele pot spune că am dreptate sută la sută. Dar nu vreau să spăl rufele în public. Îmi reproşez că nu am ştiut să-i motivez mai bine pe jucători mai bine în momentele dificile. Noi mai sîntem şi ca ţiganii cu cortul, iar pînă nu se rezolvă acest detaliu vor fi probleme. Sigur, jucătorii ar fi putut să se mute în Giurgiu, dar au refuzat. Părerea mea este că nu am rămas să ne antrenăm la Ploieşti. Nu trebuia să facem trei ore pe drum, dus-întors, zilnic”, a declarat Daniel Isăilă la Dolce Sport.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––

Pauza pricinuită de meciurile echipei naţionale poate aduce cea mai grea schimbare pe banca unei echipe din Liga 1. Astra e la un pas să renunţe la antrenorul Isăilă, iar schimbarea a fost anticipată încă de ieri de Dinu Gheorghe.

Într-o intervenţie televizată, preşedintele de la Astra a anunţat că “la Astra este liniştea dinaintea furtunii!”. Aşa a fost, pentru că în această dimineaţă a avut loc o adevărată şedinţă fulger, una în care patronul Niculae s-a dezlănţuit la adresa antrenorului. Momentele tensionate de la Astra i-au făcut pe toţi cei prezenţi să anunţe că plecarea lui Isăilă de la echipă este doar o problemă de timp.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a luat legătura cu Daniel Isăilă. Tehnicianul nu a negat că şedinţa a fost una dură. “La Astra este o situatie tensionata, dar mai multe nu comentez!”, a spus antrenorul.

Supărat că Isăilă a oprit antrenamentul de ieri?

Jucătorii Astrei au mai multe salarii restante. Ei au avut o discuţie ieri cu conducerea şi au primit doar garanţia că le vor fi achitate primele de joc. Simţindu-se păcăliţi, fotbaliştii au fost foarte afectaţi la antrenamentul ce a succedat şedinţa, antrenorul Daniel Isăilă fiind nevoit să oprească şedinţa de pregătire!

ADVERTISEMENT

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!