Fotbal intern

Şedinţă foto inedită cu Denis Alibec înaintea meciului Astra – CFR Cluj

05.10.2018 | 09:48
Sedinta foto inedita cu Denis Alibec inaintea meciului Astra  CFR Cluj

Denis Alibec a participat la o şedinţă foto inedită înaintea meciului pe care Astra Giurgiu îl va disputa contra celor de la CFR Cluj, sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 21.00, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar imaginile cu atacantul echipei pregătite de Gigi Mulţescu sunt senzaţionale. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Denis Alibec a revenit după accidentarea suferită în meciul disputat de Astra Giurgiu cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, în etapa a 9-a din Liga 1 Betano, iar atacantul în vârstă de 27 de ani s-a antrenat alături de coechipierii săi înaintea partidei cu echipa pregătită de Antonio Conceicao. Internaţionalul român şi-a făcut timp să participe şi la o şedinţă foto amuzantă.

Denis Alibec, şedinţă foto inedită înaintea meciului Astra Giurgiu – CFR Cluj

Deşi s-a pregătit intens pentru partida Astra Giurgiu – CFR Cluj, Denis Alibec a acceptat propunerea de a poza într-un outfit bine pus la punct de stilişti, dar atacantul în vârstă de 27 de ani nu a renunţa la minge. Astfel, balonul pe care îl foloşete în meciurile din Liga 1 Betano pentru a-şi încânta fanii a fost folosit de către Denis Alibec ca un accesoriu.

Alibec era suspect de ruptură musculară! A dat un singur gol pentru Astra în actualul sezon

Înaintea meciului Astra Giurgiu – CFR Cluj, Denis Alibec era suspect de ruptură musculară. Medicii i-au cerut atacantului român să facă un repaus de câteva zile şi va pute ajuca în întâlnirea pe care giurgiuvenii o vor avea cu campioana României.

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Denis Alibec a ajuns la Astra Giurgiu la finalul lunii iulie şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021. Ioan Niculae a plătit FCSB-ului 1.400.000 de euro pentru atacantul român. În ediţia 2018 – 2019, internaţionalul român a jucat în 7 meciuri, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.