Sport

Şedinţă mare pentru supravieţuirea lui Dinamo: “Există o singură cale de a merge mai departe! Până diseară trebuie să stabilim tot”. Cine participă. Exclusiv

Luni, de la ora 16:00 este programată o mare şedinţă la Dinamo. Convocată de administratorul special, Vlad Iacob, la întrunire se vor discuta soluţiile de salvare ale clubului.
09.01.2023 | 14:14
Sedinta mare pentru supravietuirea lui Dinamo Exista o singura cale de a merge mai departe Pana diseara trebuie sa stabilim tot Cine participa Exclusiv
Jucătorii dinamovişti cântă alături de suporteri după un meci. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a reunit luni, când o parte a jucătorilor au efectuat vizita medicală. “Câinii” speră să se califice în play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor pentru a putea ataca revenirea în elita fotbalului românesc. Însă, problemele de la club par fără sfârşit.

Şedinţă mare pentru supravieţuirea lui Dinamo: “Există o singură cale de a merge mai departe!”

În continuare, situaţia financiară este foarte delicată, nu există un investitor, iar planul de reorganizare iniţial nu mai este fezabil. Administratorul special al clubului, Vlad Iacob, a convocat o şedinţă la club la ora 16:00 în care se vor discuta soluţiile de salvare ale clubului.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, la această întâlnire nu a fost invitat şi acţionarul majoritar, Dorin Şerdean, lucru confirmat pentru publicaţia noastră de Vlad Iacob, care a oferit şi unele detalii referitoare la această întrunire:

“Este adevărat că vom avea o şedinţă şi vor participa toţi cei implicaţi în conducerea şi salvarea lui Dinamo. Cei care nu şi-au adus aportul la echipă deşi era responsabilitatea lor, nu au fost invitaţi. Nu vreau să dau acum nume. 

ADVERTISEMENT

“Va fi o şedinţă în care trebuie să tranşăm lucrurile, pentru că situaţia de la club este una dificilă”

Am trimis invitaţiile, unii au confirmat că vor participa, alţii nu. Cert este că cei care nu pot fi alături de noi fizic, o să poată participa online. Va fi o şedinţă în care trebuie să tranşăm lucrurile, pentru că situaţia de la club este una dificilă.

Sper să ajungem la o concluzie pentru că există o singură cale de a merge mai departe. Trebuie să fim uniţi şi suporterii trebuie să ştie că salvarea clubului depinde doar de ei. Au făcut mari eforturi, însă şi de această dată soarta clubului este în mâinile lor.

ADVERTISEMENT

Iar pentru a atrage un investitor, trebuie să găsim o formă de organizare a societăţii care să funcţioneze. Pentru că investitori care au fost gata să vină alături de noi, tot au mai fost. Şi există această posibilitate şi acum”, a explicat Vlad Iacob

Dinamo are nevoie de 1,5 milioane de euro pentru a lua licenţa!

Astfel, la Dinamo speranţele se leagă tot de Programul DDB, cel care a pompat bani în ultimii ani la echipă. Însă, problemele financiare de la club sunt, în continuare, acute, iar Dinamo are nevoie până în aprilie de 1,5 milioane de euro pentru a lua licenţa:

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să ajungem la un numitor comun în această seară şi să stabilim tot. Nu vă pot da mai multe detalii, dar sunt multe probleme care trebuie să fie discutate şi rezolvate. Probabil mâine sau zilele următoare o să ieşim public într-o conferinţă de presă, să explicăm pe larg situaţia şi concluziile la care am ajuns”. 

Între timp, jucătorii dinamovişti vor începe de marţi pregătirea noului sezon, la Săftica. A doua parte a sezonului din Liga 2 Casa Pariurilor se reia pe 25 februarie, iar “câinii” speră să intre în play-off, fiind la 2 puncte de locul 6, cu trei meciuri rămase de disputat.

  • 1.500.000 de euro este suma de care are nevoie Dinamo până în aprilie, pentru a lua licenţa
  • 8 este locul ocupat de Dinamo în clasamentul din Liga 2 Casa Pariurilor
ADVERTISEMENT