News

Sediul partidului Dianei Șoșoacă, spart noaptea trecută. Hoții au furat un singur lucru

19.02.2021 | 11:51
Sediul partidului Dianei Sosoaca spart noaptea trecuta Hotii au furat un singur lucru
ADVERTISEMENT

Sediul Partidului Neamul Românesc (PNR), care a lansat-o practic pe Diana Șoșoacă în politică, senatoare exclusă recent din AUR, a fost spart. Din clădire s-a sustras un singur lucru, dar extrem de important.

Ninel Peia, președintele formațiunii, a declarat vineri, 19 februarie, că din sediul partidului hoții ar fi furat un stick USB cu documente și informații esențiale.

ADVERTISEMENT

Imediat, poliția a ajuns la fața locului și face cercetări. Peia a spus că nu știe cine ar fi putut da spargerea și dezvăluie că pe acel stick erau informații importante despre partid, dar și despre rivali politici.

Sediul partidului Dianei Șoșoacă din Capitală, sparte de hoți. Ce s-a furat din clădire

Sediul Partidului Neamul Românesc (PNR), al senatoarei Diana Șoșoacă, recent exclusă din AUR, a fost spart în cursul nopții de joi spre vineri. Conform primelor informații, poliția este la fața locului și face cercetări pentru a afla cine ar fi putut devasta clădirea.

ADVERTISEMENT

”Azi noapte sediul PNR a fost spart. Una dintre uşi a fost forţată şi deschisă. Nu s-au furat echipamente tehnice, ci doar un stick, al meu, de pe biroul din secretariat, cu foarte multe informaţii despre partid, despre adversari politici şi despre ce trebuia să facem în continuare.

Credem că interesul unor persoane despre PNR este total neadecvat, pentru că nu s-a furat niciun laptop, nimic altceva. Au spart cu bormașina ușa la o cameră unde era mai multă aparatură, dar s-a furat doar un stick“, a declarat Ninel Peia, potrivit Bzi.

ADVERTISEMENT

Ce conținea stick-ul furat din sediul PNR

Ninel Peia mai dezvăluie că tot sediul partidului era dat peste cap vineri dimineață. Se pare că pe stick erau informații extrem de importante, legate de acțiunile viitoare ale partidului.

”Nu avem bănuieli, nu ştim cine ar fi putut face aşa ceva. A descoperit persoana care are grijă de clădire în acest moment. Totul în sediul partidului era răvăşit, toate sertarele erau deschise. Poliţia a venit, se fac cercetări.

ADVERTISEMENT

Pe stick sunt informaţii importante, despre acţiunile partidului care urmau să fie desfăşurate în perioada următoare”, a mai declarat Ninel Peia, preşedintele PNR, conform sursei citate.

După cum se știe, PNR este partidul care, în alianţă cu AUR, i-a trimis în Parlamentul României pe Diana Şoşoacă, proaspăt exclusă din grupul parlamentar AUR, dar şi pe Francisc Tobă, deputatul care şi-a depus cu întârziere jurământul şi care, la rândul său, a fost exclus din grupul AUR.

ADVERTISEMENT