Cele mai citite

VIDEO / Seedorf a cîştigat cu Milan la prima sa apariţie pe bancă

AC Milan a obţinut primul succes la începutul erei Clarence Seedorf, dar jocul rossonerilor nu pare în creştere. Pe un "San Siro" nerăbdător să vadă la lucru echipa sub schemele tactice ale...
20.01.2014 | 00:20
VIDEO / Seedorf a cîştigat cu Milan la prima sa apariţie pe bancă
Clarence Seedorf a fost de departe personajul cel mai important de la acest meci
ADVERTISEMENT

AC Milan a obţinut primul succes la începutul erei Clarence Seedorf, dar jocul rossonerilor nu pare în creştere. Pe un “San Siro” nerăbdător să vadă la lucru echipa sub schemele tactice ale noului tehnician Milan s-a chinuit pentru a trece de Verona şi a reuşit să o facă în ultimele zece minute, dintr-un penalty scos de Kaka şi transformat de Balotelli.

Seedorf cere răbdare şi încredere

ADVERTISEMENT

Clarence Seedorf a fost întîmpinat cu foarte mare entuziasm de publicul de pe “San Siro”. Olandezul cere însă tifosilor să nu aştepte minuni peste noapte. El spune că echipa va începe să exprime ceea ce el doreşte abia după patru-cinci meciuri, pînă atunci fiind nevoie de multă răbdare şi încredere în faptul că a început o muncă grea, dar pe care a acceptat-o cu plăcere şi cu mare onoare. Într-adevăr, Milan la primul meci cu Seedorf a părut mai degrabă o continuare a ceea ce lumea văzuse de atîtea ori cu Massimiliano Allegri, precedentul tehnician.

VEZI VIDEO AICI

http://youtu.be/OiNcqBkjs9Q

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri