Seedorf a reuşit primul transfer la Depor! Fratele unui fost stelist a ajuns pe El Riazor

Ionut Neamţu    Tibi Demeter   
in Fotbal international
08/02/2018, 19:31
Seedorf a reuşit primul transfer la Depor! Fratele unui fost stelist a ajuns pe El Riazor

Fostul mare jucător al lui Real Madrid şi AC Milan a fost instalat pe banca tehnică al lui Deportivo la începutul săptămânii, după ce fostul antrenor al echipei a fost, Cristobal Parralo, a fost demis din cauza rezultatelor modeste.

Seedorf l-a convins pe mijlocaşul ghanez Sulley Muntari, 33 de ani, să semneze cu trupa din Galicia, conform unui anunţ făcut de site-ul oficial al clubului. Muntari este fratele fostului jucător de la CFR Cluj şi FCSB, Sulley Muniru.

Noul jucător adus de Seedorf a făcut carieră în Italia

Fotbalistul african şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la echipele din Serie A, fiind legitimat în ultimele sezoanele la Udinese, Inter Milano sau AC Milan. Muntari a jucat ultima dată la Pescara şi a fost liber de contract în ultimele luni.

Ghanezul a bifat 84 de apariţii în tricoul echipei naţionale şi va fi păstrat în lotul lui Deportivo doar în cazul în care Seedorf este mulţumit de modul în care se va pregătii în următoarele două săptămâni la trupa din Galicia.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.