ADVERTISEMENT
News

Șefa Biroului Încasări din Primăria Sectorului 5 a furat peste 41.000 de lei din casierie. A fost anunțat Parchetul

Autor: Adrian Baciu | 26.01.2021 | 19:27
Șefa Biroului Încasări din Primăria Sectorului 5 a furat peste 41.000 de lei din casierie. A fost anunțat Parchetul
Șefa Biroului Încasări din Primăria Sectorului 5 a furat peste 41.000 de lei din casierie. A fost anunțat Parchetul. Sursa foto: capital.ro

Furt la Primăria Sectorului 5. Șefa Biroului de Încasări a recunoscut că a sustras peste 41.000 de lei din casieria instituției.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după această infracțiune, femeia în cauză și-a recunoscut gestul și și-a înaintat demisia din această funcție.

În același timp, Primăria condusă de Cristian Popescu Piedone informează că a făcut plângere la Parchet pentru elucidarea cazului.

ADVERTISEMENT

Șefa Biroului Încasări din Primăria Sectorului 5 a furat peste 41.000 de lei din casierie

Incident grav într-o importantă instituție din Capitală. Şefa Biroului Încasări de la Primăria Sectorului 5 a recunoscut în faţa conducerii că a luat din casierie peste 41.000 de lei, din taxele de parcare încasate timp de cinci zile. Biroul Juridic al Primăriei Sectorului 5 a sesizat imediat Parchetul.

Banii sustrași de femeie provin din taxele de parcare anuale plătite de contribuabilii din Sectorul 5 în zilele de 14, 18, 19, 20 şi 25 ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

”O angajată a Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5, având funcţia de şef al Biroului Încasări, a declarat, astăzi, 26.01.2020, în faţa Directorului Executiv al instituţiei, că a sustras suma de 41.905 lei din casierie, prin încasarea taxelor de parcare anuale plătite de contribuabilii din Sectorul 5 şi nedepunerea sumelor echivalente la Trezoreria Sectorului 5 în zilele de 14, 18, 19, 20 şi 25 ianuarie 2021”, a transmis, marţi, Primăria Sector 5.

Angajata din primăria a afirmat că a acţionat singură şi a promis că va returna cât mai repede posibil suma cu care a prejudiciat instituția din București.

ADVERTISEMENT

Angajata primăriei și-a depus demisia din funcție

”Totodată, angajata a depus cererea de încetare a contractului individual de muncă cu acordul părţilor, cerere care a fost aprobată pe loc de către Directorul Executiv”, a mai transmis instituţia.

Biroul Juridic al instituţiei nu a trecut așa de ușor peste acest eveniment și a anunțat că a sesizat Parchetul.

ADVERTISEMENT

”Biroul Juridic al instituției a sesizat imediat organele de urmărire penală. De asemenea, va fi anunțat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 de situația mai sus menționată”, se arată în finalul comunicatului de presă, notează Antena3.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!