Şefa Partidului Democrat din SUA, obligată să demisioneze. Ce au aratat e-mailurile făcute publice de Wikileaks

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
26/07/2016, 13:50
Şefa Partidului Democrat din SUA, obligată să demisioneze. Ce au aratat e-mailurile făcute publice de Wikileaks

Conventia Partidului Democrat, care incepe luni la Philadelphia, se remarca deja printr-un scandal. Sefa Partidului a fost obligata sa demisioneze dupa ce Wikileaks a publicat e-mailuri confidentiale. Mailurile arata ca aceasta l-ar fi sabotat pe Bernie Sanders, rivalul lui Hillary Clinton la nominalizare. Simpatizantii acestuia l-au sustinut zgomotos pe strazile orasului.

Conventia care se va desfasura timp de patru zile, va oficializa nominalizarea lui Hillary Clinton drept candidata partidului la alegerile prezidentiale de pe opt noiembrie. Printre vorbitori se numara Barack si Michelle Obama, Bernie Sanders, fostul presedinte Bill Clinton si fiica sa, Chelsea.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×