News

Șefa PNL București, Violeta Alexandru, râde de ultima gafă din campania Vioricăi Dăncilă: „Numai Viorica Dăncilă are curajul să pună un panou vizibil din contrasens”

05.09.2019 | 17:24
Sefa PNL Bucuresti Violeta Alexandru rade de ultima gafa din campania Vioricai Dancila Numai Viorica Dancila are curajul sa puna un panou vizibil din contrasens

Noul șef al PNL București, fostul ministru tehnocrat Violeta Alexandru a făcut o postare pe facebook din campania Vioricăi Dăncilă care a devenit virală pe facebook. Liderul liberal a râs de panourile amplasate de echipa președintelui PSD pe Splaiul Independenței din Capitală. Afișul cu Dăncilă era pus cu fața în sensul opus de mers și era imposibil de obserat de către șoferii care treceau pe respective șosea.

Violeta Alexandru de la PNL București râde de afișele Vioricăi Dăncilă

PNL-ista Violeta Alexandru a observat că unul dintre panourile amplasate de echipa Vioricăi Dăncilă se află cu fața spre sensul opus de mers, fiind imposibil de observat de către șoferii care trec prin zonă. „Orice candidat serios ar pune un panou electoral în centrul Bucureștiului, pe Splai, la Națiunile Unite. Dar numai Viorica Dăncilă are curajul să pună un panou vizibil doar din contrasens pe o stradă cu 3 benzi de sens unic”, a scris amuzată Violeta Alexandru, în momentul în care a publicat imaginile.

Postarea Violetei Alexandru a strâns sute de comentarii și distribuiri, cu mulți oameni care s-au amuzat, dar și alții care au contrazis-o pe liderul liberal.

Președintele PNL București, Violeta Alexandru, râde de gafa făcută de oamenii din campanie ai Vioricăi Dăncilă
Președintele PNL București, Violeta Alexandru, râde de gafa făcută de oamenii din campanie ai Vioricăi Dăncilă *foto: captură facebook

Violeta Alexandru a primit și comentarii negative după postarea în care a râs de Dăncilă

Astfel, printre comentarii s-au aflat și unele răspunsuri negative: „L-a pus special pentru tine, pari pieton spunand ca Splaiul e o strada cu sens unic, care are si contrasens. :))))”, i-a răspuns un internaut. „Sigur s-a plimbat ea personal prin Bucuresti si a stabilit locatiile unde vor fi amplasate panourile electorale si directia in care vor fi amplasate. Desi probabil voiai sa argumentezi in plus prostia asteia, ti ai argumentat propria ignoranta. In comparatie cu oameni ca tine, pare un geniu duduia Dancila, sincer. ?”, a scris o altă persoană.

„Nu sunt fan PSD dar cred ca e o mica rautate sa o acuzi pe Dancila de amplasarea panoului. Doar nu s-a dus ea personal sa aleaga locul si sa-l monteze. Cred ca e timpul sa avem si in Romania campanii electorale decente. Personal atunci mai merg la vot si voi vota acel candidat care va spune ce va face el ca mie „cetareanul Gogu” să-mi mearga bine si nu ce nu a facut celalalt”, a mai scris o persoană. „Țara asta e o glumă, jur”, a fost concluzia unui internaut.