News

Șefa secției ATI de la Spitalul Orăștie își menține demisia. Motivul oficial pentru care a „părăsit corabia”

01.04.2020 | 21:16
Sefa sectiei ATI de la Spitalul Orastie isi mentine demisia Motivul oficial pentru care a parasit corabia
ADVERTISEMENT

Lorena Ehim, șefa secției ATI de la Spitalul Orăștie, a demisionat și a creat un val de critici în societatea românească.

Șefa secției ATI de la Orăștie a demisionat

Reprezentanții spitalului au revenit astăzi cu precizări și i-au luat apărarea femeii.

Șefa secției ATI ar fi demisionat alături de alte 5 asistente și 6 infirmiere, însă toate au revenit asupra deciziei. Mai puțin Lorena Ehim, care își menține demisia pentru că vrea să-și protejeze „copilul”.

ADVERTISEMENT

Dată fiind situația publică cu care s-a confruntat Spitalul Municipal Orăștie, sunt necesare anumite precizări: este adevărat că 5 asistente și 6 infirmiere și-au înaintat demisiile și în urma discuțiilor purtate cu acestea, toate au revenit asupra deciziei.

Temerile de îmbolnăvire le-au indus panica, necunoscând de fapt situația stocurilor de materiale de protecție.
Le-au fost comunicate situațiile reale, ceea ce a și îndepărtat aceste temeri.

ADVERTISEMENT

Toată echipa regretă situația, însă suntem o echipă și mergem mai departe împreună. Doamna doctor a decis să păstreze valabilitatea demisiei, nu din motive de echipare ci din motive personale fundamentate și care efectiv au împiedicat-o să meargă mai departe. Când ești în situația de a alege între viața copilului și carieră, cred că, majoritatea dacă nu cumva toți, am fi ales la fel.

E adevărat că acest act a luat prin surprindere pe toată lumea, dar doamna doctor și-a manifestat regretul lipsei de comunicare astfel încât spitalul să nu treacă prin astfel de momente.

ADVERTISEMENT

Întreaga echipă are suportul nostru și la fel și doamna doctor cu care am colaborat și lucrat foarte bine mai bine de 5 ani de zile. Dați-mi voie, în calitate de manager să îmi manifest regretul unei astfel de încercări.

Mulțumesc tuturor pentru susținere și sprijin necondiționat! Să ne ajute bunul Dumnezeu să depășim cu bine această criză!!!”, au scris pe Facebook reprezentanții Spitalului Orăștie.

ADVERTISEMENT
Tags: