Şefii celor de la ASA, puşi la pământ: "Managementul lor a fost mai periculos decât un atentat «kamikaze»"

Fostul conducător al celor de la ASA Tg. Mureş, Daniel Stanciu, a lansat un atac direct la adresa celor care s-au ocupat de destinele echipei în sezonul ce tocmai se încheie. După eşecul (0-1) cu Pandurii, ASA este prima echipă retrogradată matematic din Liga 1.

"ASA Tg. Mureş a retrogradat in Liga a II-a. Ceea ce şi-au dorit "conducătorii" veşnici şi "profesionişti" s-a împlinit într-un final, iar chinul a luat sfârşit! Mânaţi de propriile interese şi de dorinţa de a distruge tot, aceştia au avut o singură strategie în ultimii 8-9 ani: "habarnismul"!

Managementul lor a fost mai periculos decât un atentat "kamikaze". Iar explozia milioanelor de euro veniţi din asociere au fost azvârliţi în Mures, în ciuda sentimentelor investite de către numeroşii suporteri creduli şi naivi! ASA Tg Mureş însemna istorie şi pasiune, nu nesimţire şi înşelătorie.

După orice eşec exista viaţă. Însă, în actuala configuraţie, o să vedem de acum doar neamuri şi pile chinuindu-se sub umbrela "subvenţionării" locale şi aruncată în spaţiul public ca "formaţie alcătuită din tinere talente locale cărora le pasa"! De ei, nu de voi!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Cu toate aceste sunt sigur că fotbalul mureşean va supravieţui şi va reveni în elita fotbalului românesc, dar numai cand va fi creat un cadru sănătos, cu oameni onesti şi profesionişti în conducere (în club sunt oameni de mare calitate morala şi profesională, dar care sunt umiliţi şi nebăgaţi în seama) care vor ţine cont de sentimentele şi trăirile acelora care susţin neconditionat echipa frumosului Tg Mureş! Hai ASA! UN NUME. O TRADIŢIE", a scris Daniel Stanciu pe faacebook.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775