News

Șefii clanului Duduianu, interceptări în benzinărie. Florin Salam, amenințat cu moartea de interlopi, înainte de uciderea lui Emi Pian: ”Îi tai limba, să moară”

14.08.2020 | 07:43
Sefii clanului Duduianu interceptari in benzinarie Florin Salam amenintat cu moartea de interlopi inainte de uciderea lui Emi Pian Ii tai limba sa moara
Șefii clanului Duduianu, interceptări în benzinărie. Florin Salam, amenințat cu moartea de interlopi, înainte de uciderea lui Emi Pian: ”Îi tai limba, să moară”. Sursa foto: g4media.ro
ADVERTISEMENT

Clanul Duduianu este unul dintre cele mai vechi și de temut din București, membrii obținând bani prin intermediul amenințărilor și violențelor. Recent, șefii clanului din Giulești au fost interceptați de oamenii legii într-o benzinărie în timp ce îi cereau lui Florin Salam o sumă impresionantă de bani pentru a cânta în continuare.

Doi dintre unchii și un verișor de-al lui Emi Pian au fost învinuiți de Florin Salam și Nicolae Guță de tâlhărie, reclamând pierderea a 100.000 de euro. La rândul lor, interlopii îi învinuiesc pe celebrul manelist Florin Salam pentru bătaia încasată de Aramis într-un restaurant din Capitală.

ADVERTISEMENT

Șefii clanului i-au obligat pe maneliști să le plătească sume care puteau ajunge până la 100.000 de euro pentru a mai putea cânta sau în caz contrar, ajungeau să cânte gratis la evenimente. Clanul Duduianu cerea banii în două tranșe, Florin Salam fiind amenințat că i se taie limba.

Șefii clanului Duduianu, prinși în timpul unei discuții într-o benzinărie

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență, au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani – de până la 100.000 de euro – sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, se arată într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ADVERTISEMENT

Potrivit acestui comunicat, Florin Salam a fost obligat să achite suma de 100.000 de euro pentru a putea cânta în continuare atât în țară, cât și peste hotare. Mai mult decât atât, manelistul a fost amenințat cu moartea, șefii clanului menționând că vor să-l omoare.

Unul dintre unchii interlopului ucis, Aramis (fiul fostului șef al clanului Duduianu, Cristofor) se aude pe o înregistrare spunând într-o benzinărie din București că „îi va tăia limba și o să-l omoare”, referindu-se aici la nimeni altul decât Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Gandul.ro arată că discuția dintre șefii clanului Duduianu s-a desfășurată în benzinăria MOL de bulevardul Decebal, în miezul zilei, undeva în jurul orei 12:25. Întâlnirea a avut loc în luna iunie, așadar înainte de uciderea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian.

Stenograme între membrii clanului Duduianu, într-o benzinărie

ARAMIS: (neinteligibil) (min. 42:57) Grasule! Ca să (neinteligibil) SALAM (neinteligibil) să nu mai cânte în viața lui…, un singur lucru (neinteligibil), să-mi aducă banii mei…, să-mi aducă banii, și n-are nimenea (neinteligibil). Să-mi aducă o sută de mii de euro! (neinteligibil) Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici (neinteligibil) nici în America, și în toată Europa (neinteligibil).

ADVERTISEMENT

Să moară Narcis (neinteligibil), dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta (neinteligibil). Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei …(neinteligibil)”, vociferează Aramis.

GRASU :  (neinteligibil)  Ai nervi acum, nu mai… (neinteligibil)

ARAMIS: Să moară copiii mei… Băi, Grasule, (neinteligibil), băi Grasule, băi Grasule,  știi c-au sărit 50 de inși pe mine la botezul ăla (NOTA RED. – o petrecere între interlopi la localul Le Blanc din sectorul 6, din 22 iunie 2020), la petrecerea aia… e rușinea lor!… (neinteligibil) Să mă fac ca ochelarii ăștia, Grasule, pe capul meu și la copiii mei dacă n-am vrut să (neinteligibil)… dacă n-am filtru peste mascați și de poliție acolo! …(…)

ARAMIS: Da. (neinteligibil) Clanul Duduieni cu Vasiloi, c-a intrat băiatul lui Cristofor… băiatul lu` Cristofor, peste ei, că a primit câțiva pumni, va… nu va ieși frumos, va ieși război… (neinteligibil)… c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… (neinteligibil). 

 

ADVERTISEMENT
Tags: