Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șefii de la CFR Cluj dezvăluie ultimele noutăți despre golgheterul Gabriel Debeljuh. Mai rămâne la CFR? „Ne vedem la Cluj”. Video exclusiv

Conducerea celor de la CFR Cluj a dezvăluit la Fanatik SuperLiga ultimele detalii despre Gabriel Debeljuh. Care sunt șansele să îmbrace din nou tricoul ardelenilor.
06.03.2023 | 08:08
Sefii de la CFR Cluj dezvaluie ultimele noutati despre golgheterul Gabriel Debeljuh Mai ramane la CFR Ne vedem la Cluj Video exclusiv
Cristi Balaj a dezvăluit ultimele noutăți despre Gabriel Debeljuh la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gabriel Debeljuh întârzie să semneze prelungirea contractului cu CFR Cluj, iar Cristi Balaj a dezvăluit în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI ultimele noutăți despre atacantul croat. Aflat în perioada de recuperare la Roma, Debeljuh a refuzat oferta campioanei de a urmări din tribună meciul tur din play-off-ul Conference League Lazio – CFR Cluj, scor 1-0.

Cristi Balaj, ultimele noutăți despre prelungirea șederii lui Gabriel Debeljuh la CFR Cluj: „Cred că o să vină până la urmă”

Gabriel Debeljuh mai are contract cu CFR Cluj până în 2024, însă campioana României depune eforturi serioase încă de pe acum pentru a-i prelungi înțelegerea atacantului croat. Accidentat și fără meci de jumătate de an, Debeljuh întârzie să-și dea acordul pentru prelungirea contractului, însă ultimele noutăți dezvăluite de Cristi Balaj în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI lasă de înțeles că fotbalistul în vârstă de 26 de ani va continua la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Îl așteptăm, cred că o să vină până la urmă. Am discutat cu el și i-am recomandat, fiind sub contract cu noi, să vină la Cluj, să-și continue recuperarea mai ales că intră în linie dreaptă în partea finală a recuperării. Atunci când îi permite medicul sau când nu mai există vreun risc sau riscurile sunt cât mai mici pentru că riscurile există de fiecare dată.

Când din punct de vedere medical i se permite să intre în teren, să începe să joace la echipa a doua acolo unde sunt terenuri foarte bune și condiții excelente să intre 15 minute, 20 minute, după care vom evolua în Cupa României”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, eforturi pentru prelungirea contractului golgheterul Gabriel Debeljuh: „Ne-a ajutat să facem performanță”

Cristi Balaj a precizat că vrea cu orice preț ca Debeljuh să rămână la CFR Cluj, deoarece s-a dovedit a fi o piesă esențială în zona ofensivă a ardelenilor. Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI detaliile negocierii dintre cele două părți. În prezent, fostul jucător al lui Hermannstadt are un salariu de 12.500 de euro, iar noua propunere a campioanei României se ridică până la 15.000 de euro.

„Dacă ne vom califica în fazele următoare (n.r. Cupa României) poate să joace o repriză, o jumătate de repriză și să înceapă încet-încet să intre în meci pentru că are nevoie de acești pași. Atunci când îți revii nu o să joci un meci întreg. A zis că se gândește.

ADVERTISEMENT

A jucat la noi, ne-a ajutat să facem performanță, am câștigat campionatul cu el. Dacă eu ca și președinte consider că nu a luat cea mai bună decizie nu este datoria mea să-l aduc pe drumul cel bun?”, a mai spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cristi Balaj a vorbit despre penalty-ul primit ușor de CFR Cluj în meciul cu UTA: „A fost acordat eronat, dar nu s-a materializat. Nu a fost gol”

CFR Cluj s-a apropiat de Farul Constanța după victoria cu UTA Arad, scor 2-1 în etapa 28 din SuperLiga. Totuși, arbitrajul lui Lucian Rusandu a fost pus la zid, iar Cristi Balaj, președintele CFR-ului, fost arbitru, a venit cu o serie de lămuriri la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Oficialul campioanei României a recunoscut faptul că penalty-ul la Maglica a fost acordat eronat și nu a protestat după eliminarea croatului în urma unei intrări „horror”. „A fost un penalty acordat eronat, din care nu s-a înscris. Îmi doresc să avem o modificare și sper că se lucrează la asta.

Au fost foarte multe penalty-uri acordate greșit în acest campionat, iar VAR nu avea voie să cheme arbitrul să corecteze decizia atunci când apar contacte ușoare. Din păcate, VAR-ul, din ce am înțeles, cheamă arbitrul doar în situația în care nu a existat contact.

Când apare un contact la nivelul genunchiului, VAR nu mai are posibilitatea de a chema arbitrul să corecteze o decizie acordată eronat. Motivul ar fi fost că se folosește de un contact ușor pentru a obține o decizie favorabilă. Dar vorbim de o decizie care nu s-a materializat, nu s-a dat gol”, a fost o parte din discursul lui Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT