Şefii lui Zenit îl lasă pe Mircea Lucescu fără STARURI. ”Are oferte din Anglia şi Italia”

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
26/07/2016, 11:32
Şefii lui Zenit îl lasă pe Mircea Lucescu fără STARURI. ”Are oferte din Anglia şi Italia”

La sfîrşitul lunii iunie, Zenit s-a despărţit de Hulk. Brazilianul a plecat în China pentru 50.000.000 de euro. Mircea Lucescu n-a putut lua nici o decizie în legătură cu Hulk, suma de transfer fiind prea bună pentru a fi refuzată. La o lună distanţă, tehnicianul român ar mai putea pierde încă un star.

Everton a pus ochii pe Axel Witsel! Presa din Marea Britanie scrie că oficialii din Liverpool s-au înţeles cu oficialii clubului Zenit pentru transferul internaţionalului belgian. 28.000.000 de euro ar urma că încaseze gruparea din Rusia, cu 12.000.000 mai puţin decît suma plătită de ruşi în 2012 Benficăi.

”Witsel a vorbit cu oficialii clubului iar aceştia îl lasă să plece. Are oferte din Anglia şi Italia”, a declarat Mircea Lucescu pentru Calciomercato.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×