Fotbal international

Șefii lui Al Shabab au anunțat când pleacă Șumudică de la arabi! Ce au spus după 2-2 pe teren propriu!

29.11.2018 | 20:25
Sefii lui Al Shabab au anuntat cand pleaca Sumudica de la arabi Ce au spus dupa 22 pe teren propriu

După Al Shabab – Al Ittifaq 2-2, arabii au anunțat care este viitorul lui Marius Șumudică pe banca echipei. Românul a avut emoții mari în etapa cu numărul 11 din Arabia Saudită. Echipa sa, Al Shabab a fost condusă de fiecare dată, dar a revenit. După partidă, omul care hotărăște la echipa saudită a anunțat soarta antrenorului. “Antrenorul Șumudică va conduce echipa până la finalul acestui sezon”, a spus Khaled Al-Baltan.

Al Shabab a remizat 2-2 cu Al Ittifaq, iar pentru echipa la care antrenează Marius Șumudică, omul meciului a fost Constantin Budescu. Atacantul român a marcat golul prin care Al Shabab a egalat la 1, apoi după ce echipa sa a fost din nou condusă, fostul jucător al lui FCSB a dat o centrare perfectă prin care Al Shabab a mai egalat o dată.

Arabii au anunțat când pleacă Șumudică de la Al Shabab! ” Va conduce echipa până la finalul acestui sezon”

După ce chiar Șumudică recunoștea că în Arabia Saudită prinții nu au răbdare cu antrenorii toată lumea se întreba dacă nu cumva postul acestuia este în pericol. A venit confirmarea celor de la Al Shabab, care l-au confirmat pe român, cel puțin până la vară.

Khaled Al-Baltan, în tribună la meciurile echipei lui Marius Șumudică

La echipa antrenată de Marius Șumudică, Valerică Găman a jucat toată partida, la fel și Constantin Budescu. Atacantul român a fost cel mai bun de pe teren cu un gol și un asist. Reușita lui Budescu a venit după o pauză de mai bine de două luni, timp în care acesta a fost și indisponibil datorită unei accidentări. Budescu nu a fost valid nici pentru meciurile naționalei, dar acum românul arată că a reintrat în formă. Marius Șumudică a semnat în iunie cu gruparea saudită pentru un salariu de 1.200.000 de euro și are ca obiectiv cucerirea unui trofeu la formația din Riyadh.

  • 5 este locul pe care îl ocupă Al Shabab în acest moment în campionatul din Arabia Saudită