Sport

Șefii lui Dinamo au anunțat obiectivul pentru sezonul 2024/2025: „Știu că sună ambițios”. Detalii despre viitorul lui Andrei Nicolescu în Ștefan cel Mare

Eugen Voicu, unul dintre șefii de la Dinamo, a anunțat care este obiectivul pentru sezonul 2024/2025. Acționarul Red&White a vorbit despre viitorul lui Andrei Nicolescu.
07.06.2024 | 12:15
Sefii lui Dinamo au anuntat obiectivul pentru sezonul 20242025 Stiu ca suna ambitios Detalii despre viitorul lui Andrei Nicolescu in Stefan cel Mare
Dinamo și-a anunțat obiectiv pentru sezonul viitor prin vocea lui Eugen Voicu. Scop ambițios pentru „câini”. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Eugen Voicu, unul dintre acționarii Red&White, firma care deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, a anunțat că obiectivul echipei pentru sezonul 2024/2025 este calificarea în play-off. Șeful din Ștefan cel Mare l-a reconfirmat în funcție pe administratorul special Andrei Nicolescu.

Șefii lui Dinamo au anunțat obiectivul pentru sezonul viitor: „Știu că sună ambițios”

Dinamo s-a salvat in extremis de la retrogradare, după ce a trecut la barajul de menținere/promovare de Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 2-0. „Câinii” au avut o apariție extrem de modestă la retur și le-au lăsat o impresie dezamăgitoare fanilor.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu a revenit cu detalii despre situația de la Dinamo. Acționarul Red&White a mărturisit că obiectivul în sezonul viitor este calificarea în play-off. De asemenea, Eugen Voicu a vorbit despre o mărire a bugetului în următoarea perioadă.

„În sezonul următor luptăm pentru play-off, știu că sună ambițios, când avem mult de reconstruit, Dinamo trebuie să își propună ținte ambițioase, pe care să le și realizeze. Această este dorința noastră, ar trebui să fim în play-off.

ADVERTISEMENT

„Bugetul posibil să crească. Avem nevoie de mai multă competență în club”

Bugetul la nivelul ultimelor luni, posibil să crească, avem nevoie de mai multă competență și profesionalism în club, care ar trebui recompensat. Sursele vor fi de la acționari, ulterior vin activitățile comerciale.

Sperăm să avem mulți fani în tribune, să fie echipa într-o formă mai bună, cu rezultate bune și să fie încurajate achizițiile de tricouri, alte materiale cu emblemă lui Dinamo”, a declarat Eugen Voicu, potrivit Radio Dinamo 1948.

ADVERTISEMENT

Dinamo va disputa primele partide din sezonul viitor pe „Arcul de Triumf”. Eugen Voicu speră ca echipa lui Zeljko Kopic să aibă în continuare parte de o susținere masivă din tribune.

„Primele partide din noul sezon vor fi pe Arcul de Triumf, Arena Națională va fi o perioadă lungă indisponibilă. Va trebui să ne adaptăm strategia de vânzare a biletelor la dimensiunea stadionului ‘Arcul de Triumf’, cu posibilitatea extinderii ulterior pe Arenă.

ADVERTISEMENT

Lucrul acesta se poate lansa efectiv după avem procesul de omologare al stadioanelor. Nu mai vrem să trecem prin situațiile din anul trecut, au fost abonamente vândute în sectoare care la meciurile cu risc ridicat nu ar fi trebuit să fie cu fani acele zone. Avem probleme tehnice de rezolvat și după ce se rezolvă, venim cu strategia de abonamente”, a mai spus Eugen Voicu.

Eugen Voicu, anunț despre viitorul lui Andrei Nicolescu: „Este potrivit să continue”

Eugen Voicu s-a declarat mulțumit de realizările pe care Andrei Nicolescu le are la Dinamo. Acționarul din Ștefan cel Mare a mărturisit că administratorul special a făcut maximum în condițiile date.

„În contextul dat, sunt mulțumit de activitatea lui Andrei Nicolescu, nu a fost deloc ușor și eu personal cred că Andrei este potrivit să continue în această poziție și nu cred că este doar opinia mea.

Ceilalți acționari vom avea o discuție pe acest subiect, la modul serios, dar concluziile finale se vor trage în următoarele săptămâni. Analiza pe care trebuie să o facem este în zona sportivă, administrativă, marketing, nu este o analiză simplă și pe lângă greșelile făcute, trebuie să avem și un plan pentru viitor, trebuie să avem și cu cine să implementăm acest plan.

La nivelul dimensiunii aparatului administrativ, suferim mult, dar vrem să atragem fani care cunosc istoricul, vin din tribune, să ne ajute din perspectiva asta. Primul exemplu este Bogdan Alecu, care vine din zona ultras, noi ne punem mari speranțe în imbuntatirea comunicării cu fanilor, prin prezența lui în club.

A fost aprobat de RTZ, este o chestiune de zile să semnăm contractul cu el și să intre în pâine. Un direct sportiv cu personalitate trebuie să aibă un cuvânt greu de spus, Andrei face niște lucruri pe care nu are cine să le face, Andrei trebuie să urce nivelul implicării, să fie un președinte care face ceea ce trebuie să facă un președinte”, au fost cuvintele lui Eugen Voicu.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Babasha, invitat la festivalul
Babasha, invitat la festivalul "Beach, Please!", după ce a fost huiduit pe scenă la concertul Coldplay
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Cumpărarea de vechime în muncă pentru pensie, mai scumpă de la 1 iulie....
Cumpărarea de vechime în muncă pentru pensie, mai scumpă de la 1 iulie. Cum arată calculele
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
„Atunci am învățat «limba bătăii». Zâmbeam la milițieni și la mineri când ei...
„Atunci am învățat «limba bătăii». Zâmbeam la milițieni și la mineri când ei mă loveau și mai tare”. Mineriada din 13-15 iunie 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”
Pod spectaculos, vechi de 111 ani, demolat ilegal. Unde se afla construcția care...
Pod spectaculos, vechi de 111 ani, demolat ilegal. Unde se afla construcția care îi fascina pe turiști