ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Șefii lui Dinamo explică salariile mari ale străinilor: ”Așa e peste tot”

Autor: Traian Terzian | 14.10.2020 | 17:13
Șefii lui Dinamo explică salariile mari ale străinilor: ”Așa e peste tot”
Șefii lui Dinamo explică salariile mari pe care le primesc jucătorii străini transferați după ce au preluat pachetul majoritar e acțiuni al clubului. Sursă foto: Sport Pictures

Șefii lui Dinamo București explică salariile mari pe care le primesc jucătorii străini transferați după ce au preluat pachetul majoritar e acțiuni al clubului.

ADVERTISEMENT

Primii cinci fotbaliști din tabăra ”câinilor” în funcție de veniturile pe care le primesc sunt cu toții veniți după ce spaniolii au preluat-o pe Dinamo.

Cel mai mare salariu îl are Borja Valle (33.000 de euro), urmat de Paul Anton (30.000), Janusz Gol (20.000), Tomas Mejias Osorio (20.000) și Juan Camara (18.000).

ADVERTISEMENT

Salariile mari primite de străini sunt explicate de șefii lui Dinamo

Deși au recunoscut că încă mai există restanțe salariale, șefii lui Dinamo au încercat să explice de ce plătesc salariile mari pentru jucătorii aduși să-l mulțumească pe Cosmin Contra și au precizzat că au încercat să micșoreze difenrața salarială dintre fotbaliști.

”Asta se întâmpla anul trecut, fiindcă erau într-adevăr nişte diferenţe majore între salariile jucătorilor, dar asta se întâmplă şi la Real Madrid, la Juventus sau la City”, a declarat directorul sportiv al ”câinilor”, Rufo Collado.

ADVERTISEMENT

”Am reuşit să micşorăm diferenţele, însă am reînnoit contractele jucătorilor de când am venit şi cred că li s-au îmbunătăţit salariile”, a mai spus spaniolul la Telekom Sport.

În urmă cu două săptămâni, Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori, a vorbit despre restanțele salariale ale clubului Dinamo către actualii jucători, cât și către foști fotbaliști, care nu mai fac parte din lotul câinilor.

ADVERTISEMENT

Directorul general al lui Dinamo, Alex Couto, a recunoscut că la club există probleme financiare, asta după ce conducerea clubului alb-roșu a negat inițial că jucătorii ar mai avea restanțe. Spaniolul a spus că încă există restanțe de până la 3 luni în cazul unor jucători.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Universitatea Craiova, care va avea loc duminică, 18 octombrie, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Formația lui Cosmin Contra are nevoie de victorie, pentru a se apropia de locurile de play-off.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!