News

Șeful cancelariei guvernului, atac la adresa social-democraților: “Trebuie să scăpăm România de PSD”

03.12.2020 | 20:39
Seful cancelariei guvernului atac la adresa socialdemocratilor Trebuie sa scapam Romania de PSD
ADVERTISEMENT

Ionel Dancă, candidat pentru Camera Deputaților în Vrancea, șeful cancelariei guvernului, a inițiat joi un atac dur la adresa social-democraților în timpul unei emisiuni electorale de la Realitatea Plus. Politicianul a chemat românii la vot duminică pentru a “scăpa România de PSD, deoarece lupta nu este încheiată”.

Dancă consideră că bătălia politică împotriva PSD-ului nu este încheiată nicăieri, în special în Vrancea, unde Marian Oprișan a pierdut alegerile locale și postul de președinte al consiliului județean după 20 de ani de dominație locală, dar a fost votat vicepreședinte al Consiliului Județean.

ADVERTISEMENT

Candidatul liberal promite votanților că Moldova va deveni una dintre zonele de maximă preocupare în viitoarea guvernare, după o perioadă în care PSD-ul le-a oferit doar amăgiri, conform declarațiilor sale.

Ionel Dancă, atac dur la adresa PSD: “Trebuie să scăpăm România de PSD”

“Este o luptă foarte grea care a început încă de la europarlamentare când am reușit să ajungem pentru prima dată acest tip de baron PSD, Oprișan. El este un baron care a ținut multe zone din România în subdezvoltare și sărăcie pentru a tranzacționa voturi. L-am învins la prezidențiale, l-am învins și la locale, dar el nu este înfrânt decisiv.

ADVERTISEMENT

El trebuie învins în alegerile parlamentare, deoarece lupta nu este încheiată. La Vrancea Marian Oprișan continuă să își bage coada în diverse treburi locale, a tranzacționat din nou voturile unor consilieri locali pentru a se pune vicepreședinte al Consiliului Județean.

De aceea trebuie să încheiem această luptă politică pentru a scăpa România de PSD și să facem acele proiecte de dezvoltare pe care le vor vrâncenii și toți românii. După aceste alegeri, urmează o perioadă de patru ani de stabilitate în care se poate construi pentru țară”, a declarat Dancă la Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Șeful cancelariei guvernului: “Fiecare român ar trebui să poată să găsească un loc de muncă bine plătit în România”

“Se pot crea proiecte de dezvoltare care pot garanta fiecăruia român un proiect prin care să nu mai plece din România, să găsească un loc de muncă mai bine plătit decât acum, să aibă acces la facilități de bază (apă, canalizare), să aibă o infrastructură adecvată și ce servicii mai are nevoie. 

În patru ani de stabilitate politică cu o majoritate parlamentară solidă în parteneriat cu președintele guvernul liberal poate să facă toate proiectele pe care le așteaptă România.

ADVERTISEMENT

Noi spunem că lupta nu este încheiată până în ziua votului când românii trebuie să spună clar și categoric că epoca guvernărilor PSD pentur interesele lor, pentru interesele unor infractori și este nevoie să ne unim cu toții pentru a pune umărul la dezvoltare țării.

Nu mai putem să ne întoarcem în trecut cu acest gen de politică promovat de PSD. Am demonstrat că putem să facem proiecte cu fonduri europene care pot să ducă la creșterea nivelului de trai și calității vieții” a adăugat candidatul PNL.

Dancă: “Moldova nu a primit nimic în schimbul voturilor în ultimii 30 de ani”

“Moldova nu a primit nimic în schimbul voturilor pe care le-au dat în 30 de ani. Ne angajăm că în schimbul voturilor lor vor primi proiecte de dezvoltare, nu doar amăgiri.

Când ai autostrada care leagă Focșani de București și de portul Constanța. Ce se va produce în județul Vrancea ar putea să fie trimis în lumea întreagă. Autostrada aduce locuri de muncă, investiții și dezvoltare pe toate planurile. Astfel, românii ar putea să nu mai plece și să muncească în România”, a declarat Ionel Dancă.

ADVERTISEMENT