Fotbal intern

Şeful de la CFR îi dă peste nas lui Becali: “N-am intervenit niciodată”

31.05.2018 | 09:21
Seful de la CFR ii da peste nas lui Becali Nam intervenit niciodata

Şeful de la CFR îi dă peste nas lui Becali! Marian Băgăcean este cel care are pachetul majoritar de acţiuni la CFR Cluj, echipa campioană a României. Acesta vorbeşte despre sezonul recent încheiat şi intervenţiile sale la echipă. Mărturiseşte că titlul nu a fost un obiectiv de la începutul campionatului, însă odată cu parcursul foarte bun au crescut pretenţiile şi la accederea în play-off s-a dorit loc în Europa, apoi au început să se gândească şi la campionat.

“Speram, dar nu pot să spun că mă și așteptam să ieșim campioni. Noi am luat-o ușor. La început, ne-am propus să intrăm în play-off, apoi, văzând că lucrurile merg bine, am ţintit mai sus, la podium, la un loc de cupe europene. Dar uite că am reușit mai mult și, pentru asta, toţi cei din club merită toate felicitările! A fost un an plin cu momente grele. Fiecare meci a fost dificil, toţi au jucat cu determinare împotriva noastră. Dar nu ne-am pierdut în niciun moment speranţa, încrederea că putem deveni campioni. Un campionat se joacă până la capăt. Nici chiar când FCSB avea două puncte în faţă nu am capitulat. Uite că ei au pierdut la Iași și lucrurile s-au întors în favoarea noastră“, a spus Băgăcean pentru Gazeta Sporturilor.

Şeful de la CFR îi dă peste nas lui Becali:

Întrebat dacă a intervenit vreodată în alcătuirea echipei, Marian Băgăcean a răspuns: “Niciodată. Fiindcă nu mi se pare deloc normal acest lucru. Eu sunt finanţator, acţionarul majoritar. Nu mă pricep la jucători, la fotbal, nu e domeniul meu. Că îmi place e una, dar să te pricepi e altceva. De aceea am adus un antrenor cu experienţă, capabil să obţină performanţe. Asta este treaba lui, el cunoaște fotbaliștii, stă mereu cu ei, îi simte pe cei mai în formă, știe ce vrea la fiecare meci. Eu n-aș putea să fac mai multe meserii deodată. Niciodată nu m-am gândit să fac asta și, fiţi siguri, nici Dan Petrescu n-ar fi acceptat așa ceva! Dacă unii au făcut asta, e treaba lor, dar poate că și ăsta este un motiv pentru care noi suntem campioni, iar ei sunt puţin sub noi. Nu vreau să intru în polemici cu nimeni. Fiecare cu strategia lui. Eu, unul, n-am să intervin niciodată la echipă, prefer să rămân discret, să fac ce știu și atât! Noi vorbim puţin și facem mult. De ce să schimbăm ceva care a funcţionat atât de bine?!“, a spus Marian Băgăcean pentru aceeaşi sursă.

Şeful de la CFR, Marian Băgăcean, îi dă peste nas lui Becali
Şeful de la CFR, Marian Băgăcean, îi dă peste nas lui Becali

Citeşte şi:

CFR are datorii cât bugetul FCSB! Cât are de dat campioana
Edi Iordănescu refuză CFR-ul! Motivul neaşteptat din spatele deciziei
Şumudică la CFR? “Dacă s-au gândit la mine, sunt onorat”