Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șeful lui Dinamo a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu liderul galeriei Rapidului. „Liviu Ungurean mi-a promis personal”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a intervenit după acuzele grave ale lui Dan Șucu. Cum s-a ajuns la scandalul biletelor.
30.01.2024 | 15:40
Seful lui Dinamo a dezvaluit discutia pe care a avuto cu liderul galeriei Rapidului Liviu Ungurean mia promis personal
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAa negociat cu Mihai Stoica un transfer al lui Andrea Compagno de la FCSB la Dinamo. Noi dezvăluiri ale administratorului special în scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid.

Andrei Nicolescu a lămurit subiectul atât de discutat al biletelor la derby-ul Dinamo – Rapid: „Este un scandal fals creat”

Andrei Nicolescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA după acuzațiile grave ale lui Dan Șucu: „Există partenerul nostru de bilete care avea pe site-ul lui și pe site-ul nostru link pentru oricine să poată cumpăra bilet. Există un link separat pentru galeria rapidistă de 2.800 de bilete. 

ADVERTISEMENT

În momentul în care au spus, au transmis oficial că nu achiziționează biletele acelea și nu vin la eveniment, am mai pus separat încă un link, pentru orice rapidist care își dorește să cumpere în altă zonă decât în restul stadionului, să fie doar în zona separată pentru suporterii Rapidului. 

Deci din punctul nostru de vedere ne-am făcut datoria. Da, este un scandal fals creat de Rapid. Există o discuție între galerii legată de meciul tur, în care eu nu vreau să mă bag foarte mult”.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu știe cum au apărut neînțelegerile asupra biletelor între galeria lui Dinamo și Rapid: „Viziuni diferite legate de menținerea promisiunilor”

Andrei Nicolescu a dezvăluit că Rapid le-a pus bețe în roate celor de la PCH pe Giulești: „Înțeleg că există viziuni diferite despre ceea ce înseamnă menținerea promisiunilor. Ați văzut că a avut loc un incident acolo și din punctul nostru de vedere pentru că am făcut la momentul respectiv cerere oficială către Jandarmerie, către LPF și către clubul Rapid, să vedem cine a interzis, cine nu a asumat și cine nu a dat dreptul galeriei dinamoviste să intre pe stadion.

Din toate hârtiile pe care le-am făcut pe care le-am făcut atunci a rezultat de fapt că Rapid, clubul organizator, a refuzat intrarea galeriei pe stadion. Asta cu toate că între galerii exista un acord ca toată lumea să intre, să participe pe stadion”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, liderul Peluzei Nord Rapid l-ar fi asigurat că în cazul în care PCH va întâmpina probleme pe Giulești, rapidiștii vor protesta alături de rivali: „Chiar Liviu Ungurean mi-a spus mie textual că dacă nu lasă galeria lui Dinamo să intre, inclusiv galeria Rapidului va părăsi stadionul în semn de solidaritate pentru modul în care sunt tratați suporterii. Mai ales că atunci era și acel slogan cu ‘Libertate pentru suporteri’.

Nu s-a întâmplat acest lucru. Suporterii noștri au părăsit stadionul și de aici s-a creat probabil discuția de la meciul retur. Eu în toată săptămâna dinaintea meciului am militat ca ei să se înțeleagă, să găsim o variantă comună acceptată. Nu s-a putut și eu nu aveam cum să merg peste cuvântul PCH-ului, care pe această temă are tot dreptul să își expună părerea”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, contre cu oficialul lui Dinamo: „A fost vorba despre un banner care nu a fost prezentat la ședința tehnică”

Galeriei lui Dinamo i-a fost interzisă scenografia pe Giulești și a decis să nu mai intre la meci. Robert Niță vine însă cu o altă perspectivă: „Și eu la fel, din ceea ce am auzit, la meciul tur a fost vorba despre un banner care nu a fost prezentat la ședința tehnică, iar suporterii dinamoviști, supărându-se că li s-a confiscat banner-ul respectiv au decis să nu participe la evenimentul sportiv. 

Andrei Nicolescu îl contraizce pe rapidist: „Eu știu că acel banner fusese discutat la ședința tehnică și nu vreau să intru în polemica legată de acea înțelegere. Ce pot eu să spun este că există două păreri diferite cu privire la respectarea înțelegerii dintre galerii”.

Horia Ivanovici a concluzionat: „În viziunea PCH-ului, la meciul tur, galeria Rapidului nu s-a ținut de o promisiune și cu asta basta. De aici a intervenit schisma ca să zic așa”. 

Andrei Nicolescu, noi dezvăluiri despre scandalul biletelor la derby-ul Dinamo - Rapid

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
7 persoane executate săptămâna aceasta! ”Opriți-vă!” De ce au fost condamnate + Promisiunea...
7 persoane executate săptămâna aceasta! ”Opriți-vă!” De ce au fost condamnate + Promisiunea a fost încălcată
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
A început o afacere în 2017, apoi a reușit să își construiască un...
A început o afacere în 2017, apoi a reușit să își construiască un adevărat imperiu: „Ideile pur și simplu vin. Nu am nici un plan de business”
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Când trebuie schimbat permisul auto. Modificare importantă pentru şoferi
Când trebuie schimbat permisul auto. Modificare importantă pentru şoferi
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Doliu în familia regală din Marea Britaniei după ce Regele Charles a fost...
Doliu în familia regală din Marea Britaniei după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Anunțul trist făcut în urmă cu puțin timp
Vești bune pentru șoferi. Multe abuzuri ale polițiștilor ar putea dispărea
Vești bune pentru șoferi. Multe abuzuri ale polițiștilor ar putea dispărea
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi