Şeful poliţiei din Londra avertizează despre riscul comiterii unui atentat: “Întrebarea este când, nu dacă”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 21:23
Şeful poliţiei din Londra avertizează despre riscul comiterii unui atentat: “Întrebarea este când, nu dacă”

Şeful poliţiei metropolitane a Londrei a avertizat că Marea Britanie nu poate complet protejată împotriva atentatelor, iar un atac similar precum cele care au avut loc recent în Germania şi Franţa sunt foarte probabil. “Întrebarea este când, nu dacă”, a afirmat Sir Bernard Hogan-Howe, potrivit Reuters.

Oficialul a explicat că înţelege faptul că britanicii se tem că ţara lor va fi următoarea victimă a teroriştilor.

„Simt şi înţeleg această frică şi fiind ofiţerul de poliţie responsabil de a preveni un astfel de atac, ştiu că ar fi de dorit să vă pot linişti. Mă tem că nu pot, nu în totalitate.”

„Nivelul de ameninţare teroristă a rămas sever timp de doi ani – şi este tot acolo. Aceasta înseamnă că un atac este foarte probabil”, a adăugat Hogan-Howe.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×