Fotbal international

Şeicii de la Al Wahda, alături de Laurenţiu Reghecampf! Reacţia arabilor după a patra remiză consecutivă

Seicii de la Al Wahda alaturi de Laurentiu Reghecampf Reactia arabilor dupa a patra remiza consecutiva

Şeicii de la Al Wahda sunt alături de Laurenţiu Reghecampf. Formaţia din Abu Dhabi nu a mai câştigat în campionat de la începutul lunii octombrie şi este la şase puncte de Al Sharjah, echipă care ocupă primul loc în prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Cu toate acestea, conducătorii clubului nu iau în calcul schimbarea antrenorului, chiar dacă presa arabă scria că tehnicianul român va fi demis.

“Îi rog pe fani să susţină echipa şi pe antrenorul Reghecampf. Îi invit pe suporteri la o întâlnire privată în care vom discuta totul despre situaţia echipei, însă vă rog să nu mai criticaţi. Antrenorul nu va fi schimbat”, a declarat şeicul Ahmed Al Rumaithi pentru alain.com.

Şeicii de la Al Wahda sunt alături de Laurenţiu Reghecampf

Şeicii de la Al Wahda sunt alături de Laurenţiu Reghecampf, chiar dacă formaţia din Abu Dhabi a primit 11 goluri în ultimele patru meciuri. În ultima partidă din campionat, echipa antrenorului român a remizat cu Al Fujairah, scor 3-3. Pentru Al Wahda a fost a treia remiză consecutivă din actualul sezon al primei ligi din Emiratele Arabe Unite. În următoarea etapă, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va juca împotriva lui Al Jazira.

Laurenţiu Reghecampf a preluat-o pe Al Wahda în vara anului 2017 şi are un salariu de patru milioane de dolari pe an. Antrenorul de 43 de ani a câştigat trei trofee alături de echipa din Abu Dhabi, Cupa Ligii în sezonul 2017-18 şi două Supercupe ale Emiratelor Arabe Unite. Până în prezent, Laurenţiu Reghecampf le-a mai antrenat pe Gloria Bistriţa, FCU Craiova, CS Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Loveci şi Al Wahda. Cele mai bune rezultate le-a obţinut pe banca celor de la FCSB, alături de care a câştigat patru trofee. În 2013, tehnicianul de 43 de ani a primit premiul de cel mai bun antrenor al anului din România.

Şeicii de la Al Wahda, alături de Laurenţiu Reghecampf. Mesajul şeicilor
Şeicii de la Al Wahda, alături de Laurenţiu Reghecampf. Mesajul şeicilor