Simona Halep

Şeicii din Dubai o laudă pe Simona Halep: ”Suntem încântați de startul ei excelent de sezon”

10.02.2020 | 16:47
Seicii din Dubai o lauda pe Simona Halep Suntem incantati de startul ei excelent de sezon
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut un început bun de sezon în circuitul WTA. După ce și-a făcut încălzirea la Adelaide, campioana de la Wimbledon a impresionat la Melbourne, acolo unde a ajuns, fără set pierdut, până în semifinale. Doar Garbine Muguruza a reușit să o oprească din drumul spre finala Australian Open. Pentru româncă urmează acum turneul de la Dubai.

Şeicii din Dubai, laude pentru Simona Halep: ”Suntem încântați de startul ei excelent de sezon”

Simona Halep va intra în linie dreaptă pentru pregătirea turneului de la Dubai. A doua jucătoare a lumii va juca la turneului din Asia începând cu data de 17 februarie.

ADVERTISEMENT

Tot în Dubai, Halep, alături de staff-ul său tehnic, din care nu au lipsit antrenorii Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov, și-a început în 2019 pregătirea pentru noul sezon.

Organizatorii ”Dubai Duty Free Tennis Championship” sunt încântați de faptul că Simona Halep va evolua și în 2020 la turneul de categorie Premier din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

”Am fost încântați să vedem cum a evoluat Simona Halep, nu numai anul trecut la Wimbledon, ci pe tot parcursul anului 2019.

Suntem, de asemenea, încântați că Simona a avut un start atât de reușit în noul sezon în Australia și așteptăm cu nerăbdare să-i urmărim încă o dată încercarea de a cuceri un nou titlu aici”, a declarat Colm McLoughlin, vicepreședinte executiv și CEO, Dubai Duty Free, pentru GulfNews.

ADVERTISEMENT

După Dubai, Halep merge la Doha

Competiția de la Dubai se va desfășura în perioada 17-22 februarie. Halep a câștigat turneul în 2015, iar anul trecut a fost eliminată în sferturi de viitoarea campioană, Belinda Bencic.

În urmă cu cinci ani, Simona Halep se impunea în finala turneului WTA de la Dubai, după un convingător 6-4, 7-6 (4) cu Karolina Pliskova (Cehia). Succesul de atunci o urca pe Halep pe poziția 3 WTA.

ADVERTISEMENT

Simona ajungea atunci la cel de-al 10-lea turneu WTA al carierei, al doilea al acelui an, după titlul de la Shenzhen (China).

O săptămână mai târziu, românca va merge la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5. Simona Halep a câștigat turneul de la Doha în 2014, iar anul trecut a fost învinsă în finală de belgianca Elise Mertens.

ADVERTISEMENT