Fotbal intern

Sejur de vis pentru Flavius Stoican și soția în vacanța de iarnă! „The Stoicans & «American Dream”

10.01.2019 | 13:30
Flavius Stoican și soția au petrecut sărbătorile de iarnă în Statele Unite ale Americii

A fost un sejur de vis pentru Flavius Stoican și soția lui în vacanța de iarnă! Cei doi au străbătut America preț de două săptămâni și au trecut prin câteva orașe pe care le-au văzut până acum numai în filme. Detroit, Miami, Orlando, Los Angeles sau Las Vegas au fost metropolele prin care s-a plimbat antrenorul moldovenilor de la Poli Iași. Antrenorul și consoarta lui au fost însoțiți în excursie de familia președintelui, Adrian Ambrosie. Cei 4 au făcut Crăciunul la Miami, în timp ce trecerea dintre ani i-a prins în LA.

„Am fost, practic, ca într-un montagne russe, fiindcă am văzut multe locuri extraordinare, dar a trebuit să ne deplasăm permanent. A fost fain și mă bucur că ne mai țin bateriile să vizităm atâtea locuri fără să fim tentați să stăm undeva la liniște. Ca antrenor, nu ai cum să ai prea multe momente de respiro, de aceea și-n vacanță am rămas conectat la viața asta trepidantă, m-am încărcat cu energie și mi-ar plăcea să mai vizitez America în cel mai scurt timp”, a declarat Flavius Stoican pentru Libertatea.

Sejur de vis pentru Flavius Stoican și soția în vacanța de iarnă! Stoican și soția în America
Flavius Stoican și soția au fost însoțiți în America de familia președintelului de la Poli Iași, Adrian Ambrosie

Sejur de vis pentru Flavius Stoican și soția în vacanța de iarnă!

Flavius Stoican spune că a rămas impresionat de stilul de viață al americanilor, dar cu toate acestea n-ar da pentru nimic în lume, liniștea unui loc de acasă. „Dacă tot am fost la Hollywood, se poate spune că am jucat în filmul: The Stoicans and the american dream. E alt stil de viață, dar tot oameni ca noi sunt și acolo. Unele locuri sunt mai scumpe, altele mai ieftine. Poți găsi o friptură bună la o sută de dolari și-o cafea la trei dolari, poți savura un sendviș la 15 dolari sau bea un ceai gratis, dacă ai o soție frumoasă, cum am eu. Ne-am distrat, rămânem cu amintiri frumoase.

Am fost în America, în Cancun, în Dubai sau în Maldive, în locuri extraordinare, dar cel mai mult și mai mult mie tot la Dubova îmi place! Poate sunt eu prea naționalist, dar locul ăla are ceva special. Tocmai de aceea mai visez la momentul în care o să-mi fac o casă sau o pensiune acolo, să mă umplu de energie pozitivă când mă lasă virusul fotbalului”, a adăugat Flavius Stoican.

  • 9 este locul pe care se află Poli Iași în clasamentul Ligii 1 Betano