Fotbal intern

Puştiul care a impresionat la selecţii a ajuns la Steaua! Va fi antrenat de Luţu

UPDATE. Gigi Becali nu s-a lăsat şi l-a luat pe Darius Trifu, puştiul de doar 13 ani, care a impresionat la selecţia făcută la începutul acestei veri. Juniorul a fost chemat la Bucureşti,...
03.08.2017 | 19:15
Pustiul care a impresionat la selectii a ajuns la Steaua Va fi antrenat de Lutu

UPDATE. Gigi Becali nu s-a lăsat şi l-a luat pe Darius Trifu, puştiul de doar 13 ani, care a impresionat la selecţia făcută la începutul acestei veri. Juniorul a fost chemat la Bucureşti, urmând să fie antrenat de către Ionuţ Luţu, cel care va pregăti grupa de copii din care Trifu face parte.

Selectie Steaua. Darius Trifu, transferat de FCSB in aceasta vara (1)

STEAUA. Gigi Becali vrea să-l copieze pe Gică Hagi şi a început selecţiile pentru copii şi juniori. În 2007, atunci când “Regele” era antrenor la Steaua, i-a propus lui Gigi un astfel de proiect, însă nu a fost lăsat să-l facă. Hagi şi-a văzut de treabă şi a mers la Ovidu, acolo unde şi-a făcut propria academie. Acum, 10 ani mai târziu, puştii crescuţi acolo au devenit campionii României!

STEAUA. Becali a dezvăluit care este strategia pe care a adoptat-o: “A început deja selecţia, e vorba de sute de copii. Atunci când Gică a vrut să facă la Steaua academie, l-am întrebat pe Argăseală cât cheltuim. Şi mi-a făcut o socoteală şi plăteam aproape un milion de euro pe an fără să scoatem nimic. Şi atunci am zis că o desfiinţăm. Acum pot să fac lucrul acesta, atunci nu puteam”, a dezvăluit Becali.

Selectie Steaua. 4 goluri

STEAUA. Primul rezultat al selecţiilor organizate de stelişti este un puşti în vârstă de 13 ani, pe nume Darius Trifu. Acesta a marcat patru goluri, două cu stângul, două cu dreptul, şi două pase de gol. Pe lângă astea, a trimis şi o dată în bară. Trifu este legitimat la Unirea Alba Iulia, iar steliştii vor să-l ia din această vară.