Cele mai citite

Video. Selecţionerul Algeriei a răbufnit la conferinţa de presă: “Eşti duşmanul naţionalei! Taci! Taci! Taci!”

Selecţionerul Algeriei, Rabah Madjer, în vârstă de 58 de ani şi-a ieşit din minţi la conferinţa de presă şi s-a răstit la un jurnalist: "Pe tine nu te respect. Retrage-te şi lasă noua generaţie".
17.11.2017 | 16:48
Video. Selecţionerul Algeriei a răbufnit la conferinţa de presă:

Fostul internaţional, Rabah Madjer, a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti algerieni. A câştigat în 1987 Cupa Campionilor cu FC Porto în faţa lui Bayern Munchen, scor 2-1, reuşind atunci un gol de toată frumuseţea. 

Dar, Rabah Madjer nu are la fel de mult succes ca şi selecţioner. În preliminariile pentru CM 2018, Algeria a obţinut doar 2 puncte în 6 meciuri, încheind grupa B pe ultimul loc, după Nigeria, Zambia şi Camerun. 

“Taci! Taci! Taci! Retrage-te şi lasă noua generaţie să-ţi ia locul” 

Selecţionerul nu a suportat criticile şi a urlat la un jurnalist într-o conferinţă de presă. La o întrebare adresată starului Mahrez, Madjer a luat microfonul şi a spus: “Riyad, lasă-mă două secunde”. Apoi a răbufnit la adresa reporterului: “Domnule Djebour, jurnalist naţional, eşti duşmanul echipei naţionale. Ascultaţi-mă, vă respect pe toţi ziariştii, dar pe el… Pe tine tu ne respect!”

Jurnalistul a vrut să îi dea replica, dar Madjer şi-a continuat tirada: “Taci! Taci! Taci! Taci! Retrage-te şi lasă noua generaţie să-ţi ia locul”. Algeria a dezamăgit aşteptările tuturor în aceste preliminarii după ce la precedenta ediţie a Campionatului Mondial, a ajuns până în optimi şi a fost eliminată de Germania după prelungiri.  
 
VEZI VIDEO 
 
 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri