Fotbal international

Selecţionerul Argentinei a explicat de ce Lionel Messi nu este convocat la naţională! “Am vorbit cu el acum zece zile”

01.10.2018 | 21:23
Selecţionerul Argentinei a explicat de ce Lionel Messi nu este convocat la naţională

Lionel Scaloni, selecţionerul Argentinei, a explicat de ce Lionel Messi nu este convocat la naţionala sud-americană. Starul Barcelonei nu va participa la meciurile amicale cu Irak şi Brazilia, la fel cum s-a întâmplat şi în luna septembrie, când a absentat din lotul “pumelor”.

“Am vorbit cu el acum zece zile. Am discutat doar despre această convocare, la fel cum am vorbit şi data trecută. La final a rămas că nu va fi convocat. Nu discut deloc despre viitor sau despre ce se va întâmpla. Eu sunt axat doar pe prezent, ce se întâmplă acum”, a declarat Lionel Scaloni la o conferinţă de presă organizată luni.

Selecţionerul Argentinei a explicat de ce Lionel Messi nu este convocat la naţională, la fel ca Di Maria şi Banega

Selecţionerul Argentinei a explicat de ce Lionel Messi nu este convocat la naţională, acelaşi lucru întâmplându-se cu Angel Di Maria şi Ever Banega. Lionel Scaloni a susţinut că a vorbit şi cu cei doi fotbalişti, care îşi doreau să fie chemaţi pentru cele două meciuri amicale. “Am vorbit cu Banega şi Di Maria, le-a explicat situaţia şi le-am transmis că vreau să convoc jucătorii pe care vreau să-i văd. Chiar şi aşa, ei mi-au spus că vor să joace pentru naţională. Asta a fost decizia mea”, a mai precizat Lionel Scaloni, selecţionerul interimar al Argentinei.

Recent, Diego Maradona i-a transmis lui Lionel Messi să renunţe la echipa naţională a Argentinei, iar Lionel Scaloni i-a răspuns fostului mare fotbalist argentinian. “Nu am prea multe lucruri să spun. Pur şi simplu nu ştiu ce să spun în acest moment”, a susţinut selecţionerul naţionalei Argentinei. După Campionatul Mondial din Rusia, Jorge Sampaoli a fost demis de la cârma “pumelor” şi înlocuit cu Lionel Scaloni.

Selecţionerul Argentinei a explicat de ce Lionel Messi nu este convocat la naţională pentru amicalele din octombrie
Selecţionerul Argentinei a explicat de ce Lionel Messi nu este convocat la naţională pentru amicalele din octombrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri