Fotbal international

Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, a fost lovit de o mașină! În ce stare se află

09.04.2019 | 14:50
Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, a suferit un accident
ADVERTISEMENT

Antrenorul naționalei Argentinei, Lionel Scaloni, a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba cu bicicleta la Mallorca. Scaloni a fost internat de urgență la spitalul Universitario Son Espases. El a suferit mai multe politraumatisme, susține marca.com.

Selecționerul Argentinei a fost lovit de o mașină

Lionel Scaloni a fost lovit în dreptul stației de autobuz de la colegiul fetelor sale, când o mașină l-a lovit în timp ce mergea în marșarier iar șoferul nu s-a asigurat. Scaloni s-a lovit puternic la cap și a suferit mai multe contuzii și răni la față.

ADVERTISEMENT

Presa spaniolă notează că Scaloni a fost dus de urgență la spital, unde starea lui este din fericire în afara oricărui pericol. De altfel, fostul fotbalist argentinian a fost și externat și se află în acest moment la propriul său domiciliu. Poliția investighează în acest moment cazul pentru a determina toate detaliile accidentului.

Lionel Scaloni a preluat naționala Argentinei după CM din Rusia

Lionel Scaloni i-a luat locul lui Jorge Sanpaulo pe banca Argentinei după mondialul din Rusia. Scaloni a fost mai întâi interimar, pentru ca apoi să treacă principal pe banca „Pumelor”. Scaloni are meritul să îl fi întors pe Lionel Messi la națională, în partida amicală pierdută însă împotriva Venezuelei.

ADVERTISEMENT

Scaloni a fost un jucător destul de important. El a evoluat pentru nume important din Spania, Anglia și Italia, precum Deportivo la Coruna, West Ham United, Lazio Roma sau RCD Mallorca. El s-a retras de la Atalanta, în vara lui 2015. Scaloni are 40 de ani și este născut în orașul argentinian Rosario.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri